kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mortis said: kingpin said: ooh tamam lan benim de 25 Kasım. seneye beraber yapıyoruz. asddfsa gördün tabi garıları sen erkekleri getirirsin penth de kızları getirir doğum günü partinize ben kimseyi getirmem arkadaş. sadece kız olsun. istemiyorum sap insan evladı. bir kere de erkek başına düşen kız sayısı 15 falan olsun bulunduğum ortamda böyle şeyler istiyorum. çok mu ? asddfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 lan hatamı düzeltiim 21 Ekim olacak.. Karıştı hatlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kingpin said: Mortis said: kingpin said: ooh tamam lan benim de 25 Kasım. seneye beraber yapıyoruz. asddfsa gördün tabi garıları sen erkekleri getirirsin penth de kızları getirir doğum günü partinize ben kimseyi getirmem arkadaş. sadece kız olsun. istemiyorum sap insan evladı. bir kere de erkek başına düşen kız sayısı 15 falan olsun bulunduğum ortamda böyle şeyler istiyorum. çok mu ? asddfsa bizim sınıfa gel 1 erkeğe 15 kız düşüo ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ayar yok orda hem senin diğer soruna cvp var hem gün gelir karşımıza çıkarsa bu topic kaçış yolumuz hazır olsun amacı var çok amaçlı dünya anlicağın bi de penth = kızlar denklemi külliyen yalan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ayar değil o doğru diyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben en fazla erkek başına 5 kız düşen bi ortamda bulunabildim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 mortis neredesin? sadfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 oyalanın diye liseden bi foto daha koyım foto adına dikkatinizi çekerim. asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Abi adam lisede benden on yaş büyük duruyor, biryerde hata var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben ben ben söliycem ben söliycem nerde!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bu adam benden de 10 yaş büyük duruyor ama 4 ay büyük, bizde bir hata var sanırım. Bende sakal da var üstelik, anlamadım ki lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 86lıların hepsi böle çernobil diyip geçmek lazım başka türlü açıklanmıo zira ayrıca foto feyk kızlar öpmemiş sırıtıolar pişmiş kelle gibi (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Seninle kulvarlar farklı gris. Ben 1.78lik adamım, sende boy maşallah yanlış hatırlamıyorsam. Cüce harbi cüce ama. Tıfıl, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kingpin said: mortis neredesin? sadfds. sosyoloji okuyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sorun o değil hangi üni nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 oha sly 86 lımı ben 30 falan sanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 adamınbiri said: sorun o değil hangi üni nerde? hisarüstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Scheriff said: 86lıların hepsi böle çernobil diyip geçmek lazım başka türlü açıklanmıo zira ayrıca foto feyk kızlar öpmemiş sırıtıolar pişmiş kelle gibi (td) 15 saniyede çekildi o foto ondan. öpe öpe bi hal oldular yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Sly-One said: oyalanın diye liseden bi foto daha koyım *oyalan* *oyalan oyalannn* *daha çok oyalan* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Sly-One said: oyalanın diye liseden bi foto daha koyım foto adına dikkatinizi çekerim. asdasdas soldaki kız sadece dudağını koymuş öpme numarası bile yapmamış. ezik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 elaidi said: Sly-One said: oyalanın diye liseden bi foto daha koyım foto adına dikkatinizi çekerim. asdasdas soldaki kız sadece dudağını koymuş öpme numarası bile yapmamış. ezik hatta suratını ekşitmiş ıyy irenç yapmış resmen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sağdaki şehvetli öpüyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Dudak da değil, burnunu sokmaya çalışıyo bi yere ama nereye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 foto çekildikden sonra kusmuştur o kız bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 soldaki kızın durumu aşırı heycan e haklı tabi slyı öpüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar