urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yoktur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Sly-One said: ya bilmiyorum ben iddia ediyorum ALAYINIZ'dan çok (çeşit) bira içmişimdir. bira kültürüm öyle ya da böyle var, şahsi fikrim de değildir bu efesin iyi bir bira olması. efes iyi bir biradır ve kötü bira diyen insan bira içmiyordur miller falan içiyordur gitsin çay koysun kendine üstüne. saysana bi merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Efes Dark Brown. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bide şey vardı -birayı seviyorum +Biray kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 İlla iğrenç espri yapıp tadımızı kaçırıcaksın di mi. Ne pis bi adamsın sen yahu axedice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bir-ayı seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ferrero said: küçükken hep sly-one gibi kankam olsun isterdim. beni sıkıştıranları döverdik :( abi adamın kankası olduk hala dayak yiyoz sorma valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 IsAbeLLa said: içtiğim bardağın içinde carlsberg var mı yok mu bilinmiyor=)sadece bardak carlsberg ürünü ahanda o kadar.ahah evt ya o gizlinin ergen genclere satıgı sulu bira işte ne carlsı ne berki sdfh. bu hayatta ''leffe ''die bir gercek var belirtmeden surdan suraya gitmem,gece uyuyamam vallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Efesin her varyasyonuna karşılık Leffe öne sürüyorum. İçen bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 irin said: IsAbeLLa said: içtiğim bardağın içinde carlsberg var mı yok mu bilinmiyor=)sadece bardak carlsberg ürünü ahanda o kadar.ahah evt ya o gizlinin ergen genclere satıgı sulu bira işte ne carlsı ne berki sdfh. bu hayatta ''leffe ''die bir gercek var belirtmeden surdan suraya gitmem,gece uyuyamam vallah ahsjkhfjksaf aynı anda yazmışız yuh bize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Baluu said: Sly-One said: ya bilmiyorum ben iddia ediyorum ALAYINIZ'dan çok (çeşit) bira içmişimdir. bira kültürüm öyle ya da böyle var, şahsi fikrim de değildir bu efesin iyi bir bira olması. efes iyi bir biradır ve kötü bira diyen insan bira içmiyordur miller falan içiyordur gitsin çay koysun kendine üstüne. saysana bi merak ettim.. sayamam çünkü içtiklerimin çoğu yerel biraydı markasız. uğradığım kasabalarda böyle yerler vardı almanya,avusturyada falan. onun dışında orta avrupadaki BÜTÜN bira markalarını da katabilirsin buna. ingiliz biralarının çoğunu da deneyemedim o ayrı, guinness falan çok içtim o da irlanda. bilmiyorum bana say diyecek adam mısın sen yanlış anlama ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bana da Avrupa'daki biralardan daha güzel geliyor Efes anlamadım ya.. Türkiye'de çok içtiğimiz için damak alışıyor mu ne? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 çok romantik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 efese en çok krombacher benziyor bence mesela, almanyanın en çok reklam yapa(bile)n birasıdır o da. ilk içtiğimde aha efes lan bu demiştim neredeyse. bu bira konusu burada uzamasın daha fazla başka topice gideriz çok isteyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 axedice said: Kingpin olay alkol oranında değil. Tadı gazoz gibi olan bira kız birasıdır, kızlar isteyince kimse garipsemez. Ama bi erkek gidip yumuşak yumuşak miller isterse ben garipserim. nasıl alkol oranında değil hacı afedersin ? su mu içiyoruz burda alkol içiyoruz değil mi ? sen bira içerken neyine dikkat ediyorsun yani ne için içiyorsun birayı sarhoş olmak için mi yoksa tad almak için mi? sarhoş olmak için bira içiyorsan hamallıktan başka bişey değil zaten. ha tad almak için içiyorsan ağzında düzgün bir tad bırakan birayı aramıyorsun da ne arıyorsun? ben şahsen miller'ı tercih ederim. isterdiğin kadar garipse neyi garipsiyorsan o da ayrı bi mesele tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 oy oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 tad almak için ciiyorum gazoz tadı istesem gazoz icerim, bira tadı istediğim için miller icmiyorum efes iciyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Evet öyle bir adamım, avrupa'nın ve amerika'nın hemen hemen neredeyse her birasını ( hatta her alkolünü( gene neredeyse ) ) ve üstelik afrika biralarının ve şaraplarının da tadına bakmış biri olarak söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 SKeLeToN said: Efes Dark Brown. brown'ı sevmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bi damak tadı mevzusu var illa ki efes ii bira da bize daha da ii gelio olabilir bi de şu miller a ne gazabınız var anlamadım ben de severim gayet güzel biradır tadı yeterince kötü diil diye kötü bira mı oluyo bu mantıkla tekel votka en ii votka olur absolutun tadı çok ii zira... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 aga miller dan gazoz tadı alıyorsanız gidin doktora falan görünün, ciddiyim. kösele gibi olmuştur damağınız. normal değilsinizdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 o zaman boşa gitmiş içtiklerin ne diyim yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 LAN OLM BURA ALBÜM FORUMU GİDİN BASKA YERDE TARTIŞIN BİRALARI ay capsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kösle olmuş olabiliriz ama KÖSE OLMADIK! hehüeüheüheühüe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 millerı gazoz gibi değilde bildiğin sulu bira gibi bence. susadığımda içerim genelde rahat içildiği için. onun dışında bira niyetine içilmesi saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar