Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mortis said: ben severim Carlsbergi zaten senın sayende insanları hatalarıyla sevmeyi öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Cuce said: Mortis said: ben severim Carlsbergi zaten senın sayende insanları hatalarıyla sevmeyi öğrendim. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 miller neyi yönetir ya ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 . sekiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Valla ben efes'den nefret ediyorum açıkcası.. iştiğim biralar : carlsberg stella artois tuborg kırmızı şeklindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 efes berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Miller ne abi gazoz gibi bişey. Kız biralarından bi mariachi mi ne var böyle hafif limonlu gibi o güzel. Bide efes dark galiba dünyanın en iyi birası lan. Yurtdışında hep yeni bişeyler deniyim dedim sonuç hüsran =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 efes üretildiği yere göre tadı değişebilen efsaneleşebilen bir bira markasıdır. ayrıca miller kız birası değildir standart bir bira ile içinden hemen hemen aynı oranda alkol bulunur. içerken ağzının yüzünün yamulmaması da biranın kalitesini gösterir zaten. kaç defa yazdık ama nafile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 tuborg? bide tuborg kırmızı? anam anam icmeyin öle şeyler. efes dark biraların şahı cidden. ben efes icerken azum yuzum yamulmuyoki kingpin. ayrıca sakalımda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 o zmn sen hiç desperados içmemişsin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 desperados içilmez oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Cuce said: tuborg? efes dark biraların şahı cidden. (tu):)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ağır ağır çıkacaksın bu merdivenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 efes e berbat diyen adam biradan anlamıyordur aha bu kadar net söylüyorum. ayrıca efes kötüyse avrupada öyle alakasız lokal barda bile dünya biraları arasında 3-5 tane efes de varsa vardır birşey heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 utopia said: ağır ağır çıkacaksın bu merdivenleri. hiç de ağır çıkmamışsın direk tepeye gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Cuce said: efes dark biraların şahı cidden. işte bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Baluu said: iyyyğ o kertenle icine dilini sokmuştur o şişenin, böle uzun uzun kertenkele dili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Sly-One said: efes e berbat diyen adam biradan anlamıyordur aha bu kadar net söylüyorum. bırak allanı seversen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 PrudenT said: Cuce said: efes dark biraların şahı cidden. işte bu. bu şişe şişelerin kralıdır !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ya bilmiyorum ben iddia ediyorum ALAYINIZ'dan çok (çeşit) bira içmişimdir. bira kültürüm öyle ya da böyle var, şahsi fikrim de değildir bu efesin iyi bir bira olması. efes iyi bir biradır ve kötü bira diyen insan bira içmiyordur miller falan içiyordur gitsin çay koysun kendine üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mortis said: utopia said: ağır ağır çıkacaksın bu merdivenleri. hiç de ağır çıkmamışsın direk tepeye gelmişsin. süreç zor ama sonuç olumluydu valla. ayrıca efes (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Kingpin olay alkol oranında değil. Tadı gazoz gibi olan bira kız birasıdır, kızlar isteyince kimse garipsemez. Ama bi erkek gidip yumuşak yumuşak miller isterse ben garipserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bira güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 içtiğim bardağın içinde carlsberg var mı yok mu bilinmiyor=)sadece bardak carlsberg ürünü ahanda o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar