Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Miller ne abi gazoz gibi bişey. Kız biralarından bi mariachi mi ne var böyle hafif limonlu gibi o güzel.

Bide efes dark galiba dünyanın en iyi birası lan. Yurtdışında hep yeni bişeyler deniyim dedim sonuç hüsran =/
Mesaj tarihi:
efes üretildiği yere göre tadı değişebilen efsaneleşebilen bir bira markasıdır. ayrıca miller kız birası değildir standart bir bira ile içinden hemen hemen aynı oranda alkol bulunur. içerken ağzının yüzünün yamulmaması da biranın kalitesini gösterir zaten. kaç defa yazdık ama nafile :)
Mesaj tarihi:
tuborg?
bide tuborg kırmızı?

anam anam icmeyin öle şeyler.

efes dark biraların şahı cidden.

ben efes icerken azum yuzum yamulmuyoki kingpin.

ayrıca sakalımda var
Mesaj tarihi:
efes e berbat diyen adam biradan anlamıyordur aha bu kadar net söylüyorum.

ayrıca efes kötüyse avrupada öyle alakasız lokal barda bile dünya biraları arasında 3-5 tane efes de varsa vardır birşey heralde.
Mesaj tarihi:
ya bilmiyorum ben iddia ediyorum ALAYINIZ'dan çok (çeşit) bira içmişimdir. bira kültürüm öyle ya da böyle var, şahsi fikrim de değildir bu efesin iyi bir bira olması. efes iyi bir biradır ve kötü bira diyen insan bira içmiyordur miller falan içiyordur gitsin çay koysun kendine üstüne.
Mesaj tarihi:
Mortis said:
utopia said:

ağır ağır çıkacaksın bu merdivenleri.

hiç de ağır çıkmamışsın direk tepeye gelmişsin.

süreç zor ama sonuç olumluydu valla.

ayrıca efes (tu)
Mesaj tarihi:
Kingpin olay alkol oranında değil. Tadı gazoz gibi olan bira kız birasıdır, kızlar isteyince kimse garipsemez. Ama bi erkek gidip yumuşak yumuşak miller isterse ben garipserim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...