Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 O antenle TRT 1 çeker zaten bi tek. TRT 2 antenleri vardı altın rengi baya büyükçe falan euhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Laraken said: al be olum seni mi kıracaz: gömleği de levi's sdfgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Fistan said: O antenle TRT 1 çeker zaten bi tek. TRT 2 antenleri vardı altın rengi baya büyükçe falan euhae yok yaw sonradan ne varsa alıyodu, hatta uzaktan kumanda bile taktılar manyak bişey olmuştu, hem renkli hem uzaktan kumandalı sonra yeni vesteller çıktı nankörlük ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 tv falan ayrı da o tv sehpası da klasik sanırım. dedemin evinde de ondan var. demir parçaların bükülmesiyle inşa edilmiş yapının üzerinde tahta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 "birinci kanal anteni" derlerdi. O zaman trt1 trt2 ve trt3 vardı, trt1 uhf diğerlei vhfdan yayın yaptığı için aynı antenle alınamıyodu yayın, halkta birinci kanal anteni ikinci kanal enteni diye isim koymuştu, hey gidi günler. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 oha yanlış foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ASFDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Ben sosyomat üyesi değilim, alımıyorum o kutsal yere, şincik ben gördüm fotoyu, nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 çok başarısız fotomontaj sori (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 vaktin cidden boşmuş. güzel çalışma, üretici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 arkadaşım eldeki malzemeler bunlar arşivde uygun foto bulmak kolay mı, sonra pozları bile tutmuyor, döndür döndür nereye kadar boyun bölgesi kötü oldu ondan bir de kediyi direk orjinal resimdeki gibi kot pantolonla koymak akıllaca değilmiş, sadece kediyi kesmek daha kolay olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 stalker alert!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 oha harbi stalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 mesajı sikayet ettim, bi yonetici gorunce siler diye umuyorum. patiye fotograf koymak istesem bunu ben yaparim, boyle kafasi benden gotu baskasindan basip pslere ihtiyac yok. resmen terbiyesizlik. burda oturup sana kişiliğin hakkinda yorumlar yapma zahmetine girerdim ama final donemim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 dorydemi kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 günaydın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 forgiver said: burası amcamların evi, gerçi hepiniz aynı binadaydık bizde renkli tv yoktu, siyah beyaz gösterenlerden vardı zaten bi tek karıncalı şekilde trt gösteriyordu, onlara sabahın köründe kalkıp izlemeye giderdim. hatta annem kapıyı kitliyor, ayakkabılarımı saklıyordu gitmeyeyim diye. ama sabah erkenden kalkıp ayağıma poşet geçerip, yengemin ekmek almaya çıktığı sırada ön camdan atlayıp(giriş katı) onlara giderdim :) bir de divanlar vardı böle, ortasında kitap koyma rafı olan arkaya yaslanılan yerde de bölme vardı, çekiyodun açılıyordu onlar da ilginç, güzel şeylerdi buldum; ahsap kitaplikli kanepeyi :) http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=12882250 resimdeki sivilceleri sıkmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 şikayet sistemi çalışmıyor :/ sadece link olarak güncelleme yaparım en fazla o da final dönemin diye edit: oba mod gelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 of aynı kütüphaneli çekyat amcamlarda vardı. muhabbette aynıymış hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 he he.. dory msn versin di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 @forgiver senin gibi insanlara cozum uretilmiyor henuz, ben direk katlinizden yanayım. veririm [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 oper said: günaydın :D abi bune yaa her yeri kız basmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 öper kız değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar