ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 abiiii ehuah of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Dev said: Asteroth said: Brilliant. -NY Times Perfect! -Times New Roman AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ahaha helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 can tam süper olmuş lan . auhuahahauauh edit : qui eet çay bardağı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Gülmekten gözümden yaş geldi ya hahahahahah tek kelimeyle süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 frediş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 eli göbeğine daldırıp delirtilcek ve çılgınca tırmıklattırıcak kıvama gelmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bizim köpeklere verilecek kıvamada gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 senin parmaklarini kirarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 uu drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 anne muhabetti başlayacak birazdan kaçın bence. alayınıza tek giderim ulan ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 can gördünmü senin böyle bir resim koymanı bekliyormuş herkez. koyarmısın lan bir daha. aeuhauhahua >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 kıyamam onlara : ). ben bilmem keyfim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 boşuna uğraşma abi... ne demiş şair; Birçok giden gidenin herbiri memnun ki yerinden, Çok seneler geçti dönen yok seferinden. şey gibi, ali kırca, gamze özçelik vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 İzmir'e gittik, Denizli'ye gittik müzik kulübü korolarımızla, böle bir iki foto koyayım. Yola çıkmadan önce evde Deniz otobüsünde sigara molası, böyle biraz dumanlı Ege Üniversitesi'ne varmışız, e-cafe midir nedir, öyle bir yerde oturuyoruz Zaugna beyle birlikte Bu Denizli'den, Pamukkale Üniversitesi'nin kültür merkezi önünde bize yardımcı olacak arkadaşı bekliyoruz Denizli ikinci gün, Rock koromuzun konseri iptal edildi, çimlerde bize kıllık çıkaran öğretim üyesi ile ilgili planlar yaparkene İstanbul'a dönmüşüz, yeni uyanılmış, sıkıntıdan sakalımı şekilden şekle sokmuşum, evimin terasına hava almaya çıkmışım Bu turne sırasında Denizli'de başımıza gelenlerden sonra bir daha Denizli'ye ayak basmamaya karar vermiş bulunuyorum. Ne pis bir yermiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Rastalı sakal+röp dö şambr +rep Accountu açık kalmış dingilin, Griswold ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 abi her resim için başlıkları okuduktan sonra belirgin bi tema beklerken hepsinde bildiğin "duran adam" figürü görünce beklentilerim yıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ayrıca orada okuyan var mı bilmiyorum ama Pamukkale Üniversitesi'nin kültür merkezi evlendirme dairesine benziyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Overseer said: abi her resim için başlıkları okuduktan sonra belirgin bi tema beklerken hepsinde bildiğin "duran adam" figürü görünce beklentilerim yıkıldı Konserlerimizden de fotoğraflar koyabilirim arzu edersen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Arkadaşım, insanları kandırma, sanki sen de söyledin anasını satayım. Hani sesini bilmesem yerim de yani. G. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Ulan söyledim demedim ki kazma, ama korolar bizim yani, sahip çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 remzi yok orda. remzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar