Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 slickers said: anaa sen 2001de 5i mi bitirdin yuha ben de fark etmemişim onu vay ben o zaman üniversiteyi yeni bitirmiştim o değil de ben o zaman ilk paticiğe üye olmuşum haha süpermiş (hatta aslında 2000de ultimatrye üye olmuştum ama reset gibi bişey olmuştu o tarihler gitti o yüzden bu daha da süpermiş)
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 slickers said: pogodi said: farklı bi çalışma tabii sinemin üstündeki benim anaa sen 2001de 5i mi bitirdin evet=) 2008de de liseyi bitircem=)
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 cansın bi lafınla kilitledin topiği sdf
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 hm'deki yavuzkbr'ye çok benziyorsun ya
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Cons said: pogodinin mail süpermiş asşkdamcsvfb yeni gördüm ahah
evilmaddox Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Dün gece beni kitleyen bir Feysbuk aplikasyonunun yazarı: Çember içinde okla gösterilen isme dikkat!! Çok pis spoylır!!
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 kitana ayça diye bi kızla kan bağın var mı? aynı şekilde aynı yerde bi beni var merak ettim ?
kitana Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 kardeşim. o kimdir bilmem ama , bu ben çok anlamları vardır bu benin
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 nası yani, ne mesela merak ettim vala?
kitana Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 vallahi şuan yazacaklarım milletin söyledikleri. ne kadar kolpadır geyiktir bilemem ben milletin yalancısıyım ona göre. Ben ilk olarak PEYGAMBER TORUNU olarak betimlendiğini söylemişlerdi bana. Yok sen peygamber torunusun , fazla şanslısın vs. Evet şanslı olduğumu söyleyebilirim ; ama bu benin ne kadar katkısı var o ayrı konu. Kişiyi koruduğuna inanırlar. Açıkçası 3 tane kritik kaza geçirdim. Çene yarılmasıdır boynumu kesecekti az kalsın. Bileğim yarıldı damarımı teğet geçti. Apandistim patlayacaktı son anda farkettik falan. Daha çok vardır söylenen çok şey.
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 iyiymiş valla zaten biliyodum ayçada özel birşeyler olduğunu. sadfsdf
Killer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ayçayla yakın mesafeli bi ilişki kur yasin sdkög
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Killer said: ayçayla yakın mesafeli bi ilişki kur yasin sdkög abi geçen sene dersanedeydi işte, benim o dönemler çıktığım biri vardı taş gibiydi nasıl benle çıkıyodu bilmiyorum nese ayçada hem çok güzel hem duygusal ve akıllı zeki biriydi onun haberi yoktu çıktığım kızlan,ayçayla aynı sınıftayken mesela sabahları evren hoca ders anlatırken biz sarmas dolas uyuyoduk aycayla, cok sevıyodum ya cok ıyı kızdı bak ne uzun yazı yazdırttı bana.şakalaşır espriler yapardık anlardık birbirimizi madalyonun iki yüzü gibiydik dfsgdfsgsdf ben kız arkımdan ayrılınca(daha dorusu o benden ayrılınca sdfs) büşra diye bi arkadaş var oda ayçayla çıksana lan sen demişti bende aman bee demiştim o zaman aramızda çok sıcak bi bağ vardı ama adını koyamamışım demek ki sdakfkds
kitana Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 chosen one vakalarına girebilir bu ben olayı. peygamber torunu da demişlerdi. direk the prophet falan da olabilirim yaşı gelince.
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 kitana üzgünüm ama tek prophet var oda..
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 bende de peygamber pipisi var. doğuştan sünnetli.
kitana Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 kusura bakma ama hiç inandırıcı değil-rep
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 kitana said: Bileğim yarıldı damarımı teğet geçti. Apandistim patlayacaktı son anda farkettik falan. bu ikisi bana da oldu sori hatta bakıyorum bileğime direk çaprazlamasına iki damarımın üzerinden geçmiş demek ki ben daha şanslıyım
Öne çıkan mesajlar