aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 insan 7sinde neyse 70inde de odur azizim..
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 kısa saçlı veya bebek yüzlü(eralp istisna : ).) adam istemiyoruz!
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 agalar prudent in resmi var elimde. koydurmayn bana!
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Laraken said: kısa saçlı veya bebek yüzlü(eralp istisna : ).) adam istemiyoruz! daa gecen 8 numara yaptik saci, yapma etme ;)
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bu foto ne ya! ankara patili satanistler buluşmasından bir poz olmuş.
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 muhah öyle sert sert bakmakla olmuyor :P
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bak şimdi... oldu mu lan? ahauah nese "herif doru sölüo olm" diyecektim. da ben bi patiyim orda. bi başıma ühü.
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Baluu said: Laraken said: kısa saçlı veya bebek yüzlü(eralp istisna : ).) adam istemiyoruz! daa gecen 8 numara yaptik saci, yapma etme ;) auahah sen 4.5 numara saçlarınla hep bizimlesin olm : ).
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Jedi said: albüm kapağı çalışmaları :p patiden ünlü çıkçak sanırım :D sadf
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 demise666 said: yas kac sly? 22 ye kadar uzama devam eder diyolar. bi de basket filan oynuyo musun? benim 20 ye kadar uzadı.
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bi de basket 15 sene oynadım. utopia said: sly kompleksli misin? afsdf. hayır, çok iyiyim. sen beni mi takip ediosun?
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 boyunuzun kaçına kadar uzayacağı sizin yaşınızdan ziyade "kemik yaşı" denen kavrama bakıyor daha çok. Arada 1-2 sene fark olabiliyor duruma göre. Misal bizim bir arkadaşın kemik yaşı kendi yaşından 2 yaş daha aşağı olarak çıkmıştı (check up sonucunda).
irin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Laraken said: kısa saçlı veya bebek yüzlü(eralp istisna : ).) adam istemiyoruz! uzun saç! rep rep=)
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 eisenheim said: Jedi said: albüm kapağı çalışmaları :p patiden ünlü çıkçak sanırım :D sadf yok onu esprisine yazdım. alakam yok.
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 tribute to laraken çalışmaları. saçlar olmamış, çok açık yüzü kapatmıyo, açı yanlış. atarlı bakmaya çalışılırken "come my lady come come my lady youre my butterfly sugar baby" der gibi bakılmış. olmamış. (o değil o şarkı nerden aklıma geldi of.) bu daha yakın fakat bu sefer saçlar çok kapalı çıkmış, bakış belli değil ve saçlar yağlı. en azından açı, duruş doğru.
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Öyleyse : Unholy izbandut style! Cult of the Damned. Bekleriz. Öff sdfsdf.
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Güzel erkek, yakışıklı erkek, benim gibi tipi kayık hanzo değildir kendisi. Şubatta bekliyorum canıms. Odyumums.
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 KingOfLoss said: atarlı bakmaya çalışılırken "come my lady come come my lady youre my butterfly sugar baby" der gibi bakılmış. olmamış. (o değil o şarkı nerden aklıma geldi of.) Crazytown - Butterfly Allah kahretsin takılacak bu kafama şimdi öf ahah Wheatus - Teenage Dirtbag vardı bir de, aklına gelen olursa garanti delirir eheheh Tek şarkılık patlak gruplar programımızın sonuna geldik. Uzun saç desteğimiz sürecek, kıça kadar yolu var.
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Griswold said: KingOfLoss said: atarlı bakmaya çalışılırken "come my lady come come my lady youre my butterfly sugar baby" der gibi bakılmış. olmamış. (o değil o şarkı nerden aklıma geldi of.) Crazytown - Butterfly Allah kahretsin takılacak bu kafama şimdi öf ahah Wheatus - Teenage Dirtbag vardı bir de, aklına gelen olursa garanti delirir eheheh Tek şarkılık patlak gruplar programımızın sonuna geldik. Uzun saç desteğimiz sürecek, kıça kadar yolu var. Abv. Ulan ne iğrençti, emtivide bir ara patlak vermişti zırt pırt gösteriyorlardı. TİİĞĞĞNEYYCC DÖÖÖRTTTBEEAEĞĞĞG BEEEYĞĞĞBEEEĞĞĞ Ühüh :/
Öne çıkan mesajlar