Laraken Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Sly-One said: Laraken said: Sly-One said: aga imzayı 1 satır alta koymayı unutmuşsun. kaanın daş gibi sevgilisi var nitekim. kendine taş gibi diyeni de ilk defa görüyorum hacı. ohoo pek bi beğeniyormuşun kendini. dediklerin doğru da orada kendimden değil kaanın sevgilisinden bahsediyorum. anlayamamışsın =( anlayıp da "sen kaanın sewgilisisin ki zaten eheheuehu" diye espri yapacak kadar salak olmadığını farz ediyorum., ben de aynı cümleleri yüzyüze kurabileceğine inanmak istiyorum. durup dururken ayar vermeyin gençler. yerim ayarınızı.
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Laraken said: Sly-One said: Laraken said: Sly-One said: aga imzayı 1 satır alta koymayı unutmuşsun. kaanın daş gibi sevgilisi var nitekim. kendine taş gibi diyeni de ilk defa görüyorum hacı. ohoo pek bi beğeniyormuşun kendini. dediklerin doğru da orada kendimden değil kaanın sevgilisinden bahsediyorum. anlayamamışsın =( anlayıp da "sen kaanın sewgilisisin ki zaten eheheuehu" diye espri yapacak kadar salak olmadığını farz ediyorum., ben de aynı cümleleri yüzyüze kurabileceğine inanmak istiyorum. durup dururken ayar vermeyin gençler. yerim ayarınızı. inan aga, kimseden çekincem yok. gel bekliyorum, gül sokak, orçun apt. kat 3, fikirtepe.
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ahauah tamam geliyorum. görüşürüz canım bi buluşmada ileride, sıkma canını.
demise666 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Sly-One said: inan aga, kimseden çekincem yok. gel bekliyorum, gül sokak, orçun apt. kat 3, fikirtepe. suyu isit dayi.
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ayrıca Laraken said: sen gör de kıskan diye. gay abaza. Laraken said: durup dururken ayar vermeyin gençler. yerim ayarınızı. ok.
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 siz sevgili misiniz ? birlikte gelin çaylar hazır tostumu yedim pls.
Dev Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Duruma el koyuyoruz. Laraken haklı, sly haksız. Dağılın
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Sly-One said: ayrıca Laraken said: sen gör de kıskan diye. gay abaza. Laraken said: durup dururken ayar vermeyin gençler. yerim ayarınızı. ok. bak önce kim vermiş, bak bi, heyecanlanma hemen.
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Sly-One said: siz sevgili misiniz ? birlikte gelin çaylar hazır tostumu yedim pls. xaenin le siz? a gerçi o afişe olmuştu pardon. hollanda'da takılın pls.
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 aga alıp veremediğin varsa pm at istiosan hakkaten görüşelim ?
irin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 o deil de gaylerin cok ustune gidiosunuz kırılıorm valla,gay miyim evt gayim=)
Dev Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 toplu conversationdan takip ediyoruz ve; ortaokul esprilerine döndü ortam. no waiiii :/
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 irin said: o deil de gaylerin cok ustune gidiosunuz kırılıorm valla,gay miyim evt gayim=) cunki daha Ardethle tanışmadın
irin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 @baluu sen de işguc yok bana sarıon 3 tur dikaktimi cekior.hiipi bi bunyeyim been aaa kızdırmasana.gayim ayrıca var mı allla alla.tercih meselesi saygı duyun az!
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ya iltifat ettin ya laf soktun tam olarak anlayamadım. biraz düşüneyim finallerden sonra cevabını vercem.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 fikrimi quantum fiziğinden önemsiz bulman üzdğ benı, ama iltifat değil gercekti
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Laraken said: Sly-One said: siz sevgili misiniz ? birlikte gelin çaylar hazır tostumu yedim pls. xaenin le siz? a gerçi o afişe olmuştu pardon. hollanda'da takılın pls. Laflar geldiği gitti yeri bilsin. Noluyoruz?
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Xaenin said: İlişkilerinizi neden reklam ediyorsunuz ayol? kendi laflarının gelip gittiği yeri hesapla bi önce.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Hesapladım. Pek sana gitmemiş. Sana ne oluyor demeyi uygun gördüm o yüzden.
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 burdan bakınca bana gitmiş gözüküyor yalnız. demise laraken tribute diyince ben de mesaj yazınca, o mesajın altına da bu mesaj gelince, a evet bana gelmiş gözüküyor.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Bellow kız arkadaşıyla öpüşürken fotoğrafını koyduğu için dedim onu. Atarlanmadan bakınsan görüceksin.
Öne çıkan mesajlar