Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 şu dediğinden sonra bu topice bir daha girmeme kararı verdim.
irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 eskişehir ve dondurucu sogugu.o surat ifadesini aynada denedim yapamıorm. yani normalde yapabildiğim bişi deil
ivy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 mor-yeşil uyumu dehşet hatta uyumsuzluğu kız o ne hal =)
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Odunpazari belediyesi :D o ne yaa :D ahahha masadan dustum :D
irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ehuehe evt odunpazarı die bizde ölduk yolda gulmekten ondan zati foto.. @ivy anam ben soguktan ne giydiği mi biliorm.))fotonun tarihide makineden oturu yanlış 30 aralık 2007 deki eskisehir sogugudur efem.) edit:maksat geyiğe sebebiyet vermemek hemide garbıçda .P
ivy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 30 aralık 2008 diyen dillerini sevsinler senin üşütmeyin len bu kızı!!!
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 irin said: ehuehe evt odunpazarı die bizde ölduk yolda gulmekten ondan zati foto.. @ivy anam ben soguktan ne giydiği mi biliorm.))fotonun tarihide makineden oturu yanlış 30 aralık 2008 deki eskisehir sogugudur efem.) emin misin?
irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 aman yauvv yapmayın böle sekerler eksik aramayın.anladınız siz
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 aktiftablet said: irin said: ehuehe evt odunpazarı die bizde ölduk yolda gulmekten ondan zati foto.. @ivy anam ben soguktan ne giydiği mi biliorm.))fotonun tarihide makineden oturu yanlış 30 aralık 2008 deki eskisehir sogugudur efem.) emin misin? hayır irin.
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 king-pin.. The best pins of all over the worlds... or just words ?
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 rotflmaowjjtumaasipbtdbuma "rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass".
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 kingpin said: "rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass". yatakta ve batakta eşini iyi seçmiyen her zaman kendi eline mahkumdur diyelim o zaman...
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Saeros said: oha benim sakalım da öyle lan? sol taraf dümdüz aşağı, sağ taraf bombe yapıp geriye hurra yapıyor, bokum bi durum ucuna demir bilye bağlıycam abi kingpin said: sina farkında olmadan clint eastwood bakışı atmışsın :D o arada sakız çiğniyodum öyle denk gelmiştir d:
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 sbnn yarasıın ben de arada boğaziçinde manzaraya karşı arkadaşlarla içiyorum çok güzel oluyor heh
ivy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 aynı fotodan kaç tane var be önüm arkam bu fotodan oldu:D
Öne çıkan mesajlar