Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ivy said:
giyilmesin
ilerde çocuğumuz olmaz
taşa oturunca da olmuyormuş

bu hafta uykusuzdaki fırat geldi aklıma off gece gece makina evi ayağa kaldırmasa scanler koyardım
Mesaj tarihi:
hauhauhuhauhua
yavrum benim bayılıyorum ona
çerçeveletip odama asıyorum ki ciddiyim bunda
bi de gözleri doluyor falan

'ne zaman düşmüş çocuğun çükü,dün mü?
Mesaj tarihi:
abi mini etek giyen kızı görünce uyuz oluyorum hava soğuk üşümüyorum kalın giyindiğimden ama o hava öle giyen görünce bi üşüme kapsıyor etrafımı titriyorum yav maynağmıdır nediler.Tamam kızların vücüt derecesi erkeklere oranla fazlada buna raman soğuklar pek takmıyor onu derece farkını :D
Mesaj tarihi:
Olivies said:
Etek iyidir ya.
mesela lise etegi gayet klasik gibi olsada ben cok seviyorum.O karelerinde yuzesim geliyor.Boyle alicilarimda bi depresme oluyor.

tamam iyiyim fsg

high school fantasy "lol"
Mesaj tarihi:
slayer77 said:
abi mini etek giyen kızı görünce uyuz oluyorum hava soğuk üşümüyorum kalın giyindiğimden ama o hava öle giyen görünce bi üşüme kapsıyor etrafımı titriyorum yav maynağmıdır nediler.Tamam kızların vücüt derecesi erkeklere oranla fazlada buna raman soğuklar pek takmıyor onu derece farkını :D

o titreme soğuktan değil ortaam.
Mesaj tarihi:
Laraken said:
slayer77 said:

o titreme soğuktan değil ortaam.

uhzauauzhauhz olabilebülme ihtimali mevcut. :P
Mesaj tarihi:
Griswold said:
Laraken said:
topuklu giysinler abi, ben göremiyorum yoksa.

Ben buna ayar derim.

yok olm kaybettiğim oldu bazı bazı yolda yürürken kız arkadaşlarımı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...