ivy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 üşüyoruz be nasıl üşümeyelim ben kotla donuyorum
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 at the heart of winter dinleyince üşüyorum ben de mütemadiyen sıkmayın canınızı.
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mini Etek teşvik edilmeliyken, niye sorguluyorsunuz arkadaşlar? Garipsiniz.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bide sabah üşüyorum ben dien insan akşam mini etekle geliyo alla alla idiyorum kendi kendime.
ivy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 giyilmesin ilerde çocuğumuz olmaz taşa oturunca da olmuyormuş
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 paltosuz çıkmışım ben de geçen bi halsizlik vurdu sonra çay içtim geçti ama. iyi toparlıyorum helm sağolsn
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 şimdi herkes giyemez tabi mini etek. kıçın yere yakın, bel kalın, bacaklar dolmaysa mini etek sux olur haliyle.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ivy said: giyilmesin ilerde çocuğumuz olmaz taşa oturunca da olmuyormuş bu hafta uykusuzdaki fırat geldi aklıma off gece gece makina evi ayağa kaldırmasa scanler koyardım
ivy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 hauhauhuhauhua yavrum benim bayılıyorum ona çerçeveletip odama asıyorum ki ciddiyim bunda bi de gözleri doluyor falan 'ne zaman düşmüş çocuğun çükü,dün mü?
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 abi mini etek giyen kızı görünce uyuz oluyorum hava soğuk üşümüyorum kalın giyindiğimden ama o hava öle giyen görünce bi üşüme kapsıyor etrafımı titriyorum yav maynağmıdır nediler.Tamam kızların vücüt derecesi erkeklere oranla fazlada buna raman soğuklar pek takmıyor onu derece farkını :D
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Etek iyidir ya. mesela lise etegi gayet klasik gibi olsada ben cok seviyorum.O karelerinde yuzesim geliyor.Boyle alicilarimda bi depresme oluyor. tamam iyiyim fsg
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yüksek olması dah fazla üşüyolar demek değilmi ama? bi kızla aynı sure ıcınde erkekten daha cok ısı kaybediyo soğuk havada
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Olivies said: Etek iyidir ya. mesela lise etegi gayet klasik gibi olsada ben cok seviyorum.O karelerinde yuzesim geliyor.Boyle alicilarimda bi depresme oluyor. tamam iyiyim fsg high school fantasy "lol"
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yook yok. O anlamda dememistim. Cok begeniyorum, bide sunnet ayakkabilari giyiyorlardi. Ne bileyim oyle iste.Fandeziyle falan alakasi yok pls.
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Ben hastasıyım lise eteklerinin. Fantezi anlamında, evet.
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Laraken said: topuklu giysinler abi, ben göremiyorum yoksa. Ben buna ayar derim.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yapılan araştırmalara göre lise eteğinin neden tüm erkeklere çekici geldiği araştırılmamış
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 slayer77 said: abi mini etek giyen kızı görünce uyuz oluyorum hava soğuk üşümüyorum kalın giyindiğimden ama o hava öle giyen görünce bi üşüme kapsıyor etrafımı titriyorum yav maynağmıdır nediler.Tamam kızların vücüt derecesi erkeklere oranla fazlada buna raman soğuklar pek takmıyor onu derece farkını :D o titreme soğuktan değil ortaam.
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 boşuna tartışıyorsunuz tezimi özel mesaj atana yollarım.
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Laraken said: slayer77 said: abi mini etek giyen kızı görünce uyuz oluyorum hava soğuk üşümüyorum kalın giyindiğimden ama o hava öle giyen görünce bi üşüme kapsıyor etrafımı titriyorum yav maynağmıdır nediler.Tamam kızların vücüt derecesi erkeklere oranla fazlada buna raman soğuklar pek takmıyor onu derece farkını :D o titreme soğuktan değil ortaam. uhzauauzhauhz olabilebülme ihtimali mevcut. :P
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Griswold said: Laraken said: topuklu giysinler abi, ben göremiyorum yoksa. Ben buna ayar derim. yok olm kaybettiğim oldu bazı bazı yolda yürürken kız arkadaşlarımı.
Öne çıkan mesajlar