Zheld Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Lexius said: Çakma volverine ben.. special thx to burtonesk bacı :D sdfsfs gözlükü çıkaraydın be abi
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 @sly-one kedinin tirnaklari kesili miydi? kesili degilse O_o
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 griswold deyimiyle black metal pimp : ).
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Berk senin ben.. sfsdf o ne lan öyle ahahah. Larakenin resmine bile kitlenemedim o tipler ne öyle.
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 mADmaXimus said: @sly-one kedinin tirnaklari kesili miydi? kesili degilse O_o değildi. komaz. yannız laraken, solundaki(karşıdan bakınca) insana slm. adsfgfh.
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Axedice büyümüşün lan kerata sdf.
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Kedi muhabbeti falan gördüm de, postlayayım dedim. Osman. Evet bu da benim tombik şirin kedimdi, ki 4 gün önce kaçtı ve dönmedi, ya sağır olduğundan dolayı duyamadı araba çarptı falan, ya da birisi beğendi aldı götürdü. Şubat'ta 2 yaşına falan girecekti, 2 seneye yakındır bizdeydi zaten, enteresan olay sa, evcil mevcil kedi ama bildiğiniz bize çaktırmadan dışarı kaçardı, genelde sitede bahçelerde gezinip gelirdi falan. Bir ara çiftleşme döneminde istediğini yapamadıktan sonra depresyona falan girdi herhalde, hayvan 5-6 kiloya çıktı, tüylerle zaten paspasın üstünü tamamen kaplıyordu yattığında. Böyle şirinimsi "ne bakıyon lan" tipinde ayyaş bir bakışı vardı, her akşam göbeğimin(!) üstünde uyutuyordum falan. Pazar akşamı çıktı da, en fazla 4-5 saat sonra geri dönerdi yani, pencerelere tel taktırmıştık kolay kaçamasın diye, onu da açmayı başarıyordu vesselam. Yok 4 gündür, emoya bağladım bende, duygusal bağım vardı lan hayvanla. :/
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 MADBOY said: Kedi muhabbeti falan gördüm de, postlayayım dedim. Evet bu da benim tombik şirin kedimdi, ki 4 gün önce kaçtı ve dönmedi, ya sağır olduğundan dolayı duyamadı araba çarptı falan, ya da birisi beğendi aldı götürdü. Şubat'ta 2 yaşına falan girecekti, 2 seneye yakındır bizdeydi zaten, enteresan olay sa, evcil mevcil kedi ama bildiğiniz bize çaktırmadan dışarı kaçardı, genelde sitede bahçelerde gezinip gelirdi falan. Bir ara çiftleşme döneminde istediğini yapamadıktan sonra depresyona falan girdi herhalde, hayvan 5-6 kiloya çıktı, tüylerle zaten paspasın üstünü tamamen kaplıyordu yattığında. Böyle şirinimsi "ne bakıyon lan" tipinde ayyaş bir bakışı vardı, her akşam göbeğimin(!) üstünde uyutuyordum falan. Pazar akşamı çıktı da, en fazla 4-5 saat sonra geri dönerdi yani, pencerelere tel taktırmıştık kolay kaçamasın diye, onu da açmayı başarıyordu vesselam. Yok 4 gündür, emoya bağladım bende, duygusal bağım vardı lan hayvanla. :/ üzüldüm yaa :(
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 evet gayet psikopat oldugumu hissettigim zamanlardan biridir bu resminide koydum oldu iste... edit:link wtf oldu =) ulan bi yapamadım aglıyorum beah!
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Sly-One said: mADmaXimus said: @sly-one kedinin tirnaklari kesili miydi? kesili degilse O_o değildi. komaz. yannız laraken, solundaki(karşıdan bakınca) insana slm. adsfgfh. oha lan, yavaş. : ).
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Lexius, teh Priest of Lathander. Lexius, teh angry croc! Lexius, teh Necromancer. KAÇIYORUM LAN BU DİYARLARDAN İMDAT!
Cons Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Netcafe said: evet gayet psikopat oldugumu hissettigim zamanlardan biridir bu resminide koydum oldu iste... edit:link wtf oldu =) ulan bi yapamadım aglıyorum beah! blow magnum ? dfklb
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Lexius, teh Mage of Incarnation. Casting Fireball Rank 3.
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Lexius said: fena ateşlemişim eli Kediyi de ateşliyordun yalnız. sdfsdf
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Netcafe said: evet gayet psikopat oldugumu hissettigim zamanlardan biridir bu resminide koydum oldu iste... edit:link wtf oldu =) ulan bi yapamadım aglıyorum beah! bu en be? haydin kızlar necafeye yavşayın.. töbe töbe... filmden fırlamış objektife karizma bakış atmış. wuhuu sdfsd boşuna uğraşıyosun hadi samimi olalım birbirimize kız mız kaldırmaya kasma hiç.
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 @lexius: komik değilsin, ve bunu anladığın gün intihar edeceksin.
Öne çıkan mesajlar