Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Gwindon'un koyduğu son resim, bakanı resme katıyor. Hani bir çift birbirine bakarken, 3. kişi kız, siz de 4. kişiymişsiniz gibi. Ya da ben iyiden iyiye kafayı yedim tek başıma, saçmalıyorum.
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Biri insanlık namına o kızı ayarlasın asteroth a. Bize sarkıyor adam msn den, 45 dakika resim dilendi geçen gün ya.
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bakanı resme katması çok doğru bi respişt oldu. yalnız alıcağın olsun emreae bana hiç sarkmıyosaaaaann?
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ekmek, bunu söylerken bir yandan senin için üzülüyorum ama sanırım dürüst olmak yapılacak en mantıklı şey. "Maskot" muhabbeti nedeniyle istemiştim ben resmini abi, hatta sen de "salya" falan demiştin en son, logları mı bulayım illa?
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Asteroth said: Olm güzel senin saçlar o şekilde. Yalnız fena halde ilgi kaynağı oluyosun, hatırlarsan ilk buluşmamızda yan masadaki kızlar "eki eki" diye sözde gizli gizli fotoğrafını çekiyolardı =P ahaha hakkaten dimi lan?:D ben de dönüp laf atmıştım tiplere "çekiceksen kastırma söyle poz veriyim bari" diye muahahah>:D<
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Can kuşum, Maskot diye istediysen Werewolf resmini yolladı bana. Cons la üzerinde çalışıyoruz şu an.
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Yalnız o fotoyu görmeyen pek kalmadı =/
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Olay fotoraf olsaydı koyardım kanka zaten. Takım afişi şeklinde hazırlanacak o.
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Gege ettiniz ulan. Gece rahat uyuyamadım sdf.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 gwindon, abi kişisel algılama şimdi bişey dicem ama bişey dikkatimi çekti eğer bi erkek, bi(kaç) kızla fotoğraf çekiliyorsa, ya "bütün bunlar benim" moduna giriyor, ya da "EHEHE EYOO" moduna bunun ortası yok mu abi, sdfa
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Her sayfada bir Fenris, bir MADBOY olsun artık! asdasasad Zopik said:
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Xhunarion said: Axe kıllı bacaklarla patideki bayanları arzudan delirticeksin lan. sen aldırıormusun yoksa b4p kılları :)
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 GwindonSurion said: elif diye bi arkadaş şöyle bi versiyonu da var: Abi o bakışlar.. Negzel milletin sevgilisi var takılıyorlar halbüse ben nekadar yalnızım bakışları.. Kesin bu kızı Asterotha ayarlamak lazım evet.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 resim bomba. yorumlar daha bomba . axe kopardı :)
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ben bu sileyim ya. sadfasdfasdfasdfsdfs
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 verim facebook unu =) Zopik said: Her sayfada bir Fenris, bir MADBOY olsun artık! asdasasad Zopik said: aman tanrım o gıdık... X( süpersin
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Charsi said: Xhunarion said: Axe kıllı bacaklarla patideki bayanları arzudan delirticeksin lan. sen aldırıormusun yoksa b4p kılları :) Abi bende sakal çıkmıyor, 19'a vurucam sakal yok daha. Çok kötü ya. Oysa isa gibi tipim olsun istiyordum, sag elimi kaldırıp denizleri ayıracaktım, ortamlara akacaktım. Olmadı, olamadı.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ben ve xaenin, inanilmaz cirkiniz nasi kaymisiz ya haha Niye cirkiniz lan bu kadar kaan?
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Hurma gibi çocuk xaenin. Sen çirkinleştirmişsin.
N-c Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kocaman gözlü olmadıım bi foto koyim dedim artık bakınız
Öne çıkan mesajlar