varsýnolsun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 oyun kuramıyorum çünkü internet cafedeyim çünkü evdeki bilgisayarı kaldırdım çünkü ders çalışmama engel oluyor çünkü dota oynamak ve internet falan daha çekici geliyor çünkü daha az sıkıcı
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 o zaman bilgisayarını kaldırmanın bir anlamı yok?
varsýnolsun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 var çünkü bilgisayar elimin altında değil alimin altında olduğu zaman öyle iki saatle yırtamıyorum ders çalışırken açık oluyor vs vs . . .
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Şöyle yap o zaman tavsiye. Bilgisayarı kaldırmışsın doğru karar. Ama illa maillerine bakman, takip etmen gereken bir şeyler varsa, içeri bir odanın bir köşesine sadece kurulu olacak şekilde -mümkünse oradayken rahat edemeyeceğin şekilde- kuruver. Hem işin görülür hemde internet cafelere para harcamak zorunda kalmazsın hem de ders çalışırsın. nasıl? bence çokta iyi değil gibi.
varsýnolsun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yani evde iki lapdap var mail vs için birini kullanıyorum ama müzik ve bilimum eğlence için diğerini kullanıyorum çantadan çıkarması çok zor olmadığı için çok defalar bilgisayarı kaldırıp tekrar açtım ve kökten çözüm internet kullanımına yarayanı bırakıp diğerini imha etmek oldu.
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Aiko said: i need ur baloons because everyone want exploite my baloon. yanlışsam düzeldin asd. düzeltin olacak askldasf
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Aiko said: i need ur baloons because everyone want exploite my baloon. yanlışsam düzeldin asd. I need your baloons because everyone wants to pop my baloon. Yanlışsam düzeltin a se de.
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 MADBOY said: Mikael Âkerfeldt uses a PRS too, meh, the Carlos Santana Signature is worth a fortune, I bet. my choice is probably the PRS Tremonti model... look at the beauty:
yýldo baggins Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 lan bana dünyada sadece 300 tane olan 82 yapımı Custom Made Ibanezimi koydurtmayın buraya.
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 kendi fotonuzu koyun. gitar albümü değil burası
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ehahah çok şirin :) maaşallah. edit : öhm foto değişmiş. üstteki yorum goril için diil bebek içindi.
varsýnolsun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 :P vallahi farkında olmadan valla bak
xaty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Önce etrafına bakındı Sonra göz kırptı "ee, sen göz kırpamıyor musun yoksa??" *Acaba bu cepte ne var?¿* *Dur bi de yakından bakıyım..* Nolmuş, o sadece yalanıyor!
Öne çıkan mesajlar