MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 [spo] [/spo] edit: göbege ve yuz ifadesine dikkat olmiş bitmiş bi insan... [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 13:31 tarihinde, MarcOConner tarafından güncellenmiştir ]
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 sakal kurşundan mı sigara yakarken çatapat ses ediyomu.
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 kursun olmadıgını tahmın ediorm. sigara yakarken bi kac tutusma tehlikesi gecirdim ama cat pat ses gelicek kadar deil...:D
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 benim sakallarda bu uzunluga gelio az kaldı mutluyum
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: Sly-One 06 Ekim 2007, Cumartesi - 06:16 tarihinde demiş ki: kızlar nesine hasta anlamıyorum gayet tipsiz bi herif. ciddiyim. Çok haklısın, çooook... O.o
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 @dory ya dory varya adam bariz ve buz gibi tipisiz neden hala ısrar ediyorsun ki :)
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 sizi beğenmiyor işte kıskanmayın. yada düşündümde adamın harbiden özel bir olayı yok lan. iriymiş. kaslı erkekleri seviyor demek ki. kas yapın sizde. bide saçları uzatın. baya metalci var gerçi o sorun olmaz herhal. uzun iş be. peh
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 uzun saçlı deri ceketli dar pantolonlu yani motorcu kılıklı erkeklerin modası 80lerde kaldı sanırım biraz geriden takip ediyor olayı
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 @doruk o kıllı ve kaslı erkekler için geçerli. Şimdi cillop ve kaslı var.
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 o buz gibilik katiyor cekiciligi zaten kasli, uzun sacli boylu poslu simdiki nesil gayliğe kayiyor mor giyiyor(!), janjanli tshirtler bu adam yururken yaninda darknessi sürüklüyor gectigi yerde cicekler soluyor, yarasalar ucusuyor
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ossuruyomu peki bu adam ? ossuruk aurası varmış mış
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ama ben inaniyorum gunun birinde kader bizi birleştiricek onunla goz goze gelecegim ve işte o an o kafasini cevircek, şarkisina devam edicek ya da neyle ugrasiyorsa ona bakicak ben de eriycigim. anlamiyorum kücükken yani 5-6 yil once yoktu boyle olaylarim ben hiç justine asik olmadim bu ask kafadan 3 yildir var gerci ama, niyeti ciddiye bindirmem sanirim son 2 yil icinde oldu @kermit *pollyanna mode on* onu hissedicek kadar yakininda oldugum gun, sana pm atarim "evet varmis" veya "hayır yokmus" diye [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 00:01 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ]
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 dory nin bu haline aşk için bekaret kemeri takmak diyorum.O adam senle çıksın bende o adama veririm.. hadiğ bakalım.
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 sen o adama verirsen bende sana veririm hadi bakalım
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 sen bana verirsen bende sana veririm ulan hodri meydan
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: @kermit *pollyanna mode on* onu hissedicek kadar yakininda oldugum gun, sana pm atarim "evet varmis" veya "hayır yokmus" diye anammm yazık elleşmeyin lan aşık bu ... dokunmayın
Öne çıkan mesajlar