Asgard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 3 haftadır senden hoşlanıyorum : ( çekindiğimden söyleyemedim :( sen niye bunu dedin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ne biliyim boş bulundum : ( sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ehüe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 OMFG!!! GAY ALERT!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Redogski ! OH NOES GIEVF PLEAX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yonja 80630 tatmin etmiyor insanları artık pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Hasbin GOD Asgard senin yüznden ne hallere düştüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ehüe teklif eden sendin ben naptım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 sen tahrik ettin sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 mesene plz + yonja plz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ehühee yazıdan tahrik oluyo acil yardım lazım rus-moldovyalı-cerkez-arnavut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 : ( aehaeh sıkıldım gidiyorum, mesene istersen sabrina dan al, me troll, me love you long time ;) call me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 sabrina nerden cıktı yaw:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Evet hava almak gibisi yok..rahatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bekliyoruz kendilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Başkada yeni yok. Burda kou amfide yatılmış, önce ki münasip yerlerime giren 2 sınav ve daha girmemiş olan 3 sınavın verdiği etkiler, suratta ve beniz renginde açıkça görülebiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ben tür ve cinsiyet deiştirip kedi olmaya karar verdim !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 abooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 geçen gün xaenin bize geldi yanında bir şişe famous grouse ile, uzun lafın kısası şişe bitti ve ben xaenin'le arkadaş olmanın bir numaralı kuralı olan "xaenin'e hiç bir koşul altında güvenip ipnelik yapma fırsatı verme" olayını unutarak sızdım. sabah uyandığımda böbreğim çalınmış, koluma mum dökülmüş, background'uma "jnmsss =)))))) gg kthxbye" yazılmıştı. Sonradan şu resim elime geçti: Siz siz olun kendinize dikkat edin olur olmaz insanlarla sarhoş olmayın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 omgwtflmaorofl! ordaki ayıcık bitirdi beni, sandalyeden falan düşüyom :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Koluma mum dökerken çekilmiş bir video da var ancak kasamıyorum rapidshare'e falan upload etmeye:) Uyanmamışım koluma yanan mum döktüklerinde bile, demek ki iyi sarhoşmuşum ya:) Bir de burnuma kablo soktukları bir resim var ki onu göstermeyeceğim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ehühe ayıcık hakkatten güzel olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 gerçi bizimki çok banal kalıyo sizinkinin yanında ama bi arkadaş da ben uyurken yüzüme çorap falan koymuştu. nerdesin bi arkadaş? burdasın burdasın biliyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 burnundaki 3 çıkışlı scart kablosuna dikkatinizi çekmek istiyorum . orda yapılmış ve sergilenen bütün tasarımların konsepti bana aittir . taklit edilemez , kopyalanamaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 kablo mablo gozukmuyor o yüzden patentini alamazsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar