Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

amsterdamda yolda gördüm bu tipleri. 3 tanelerdi, beni de takıma al iyi oynarım dediler, gelin yarın götüreyim dedim sonra air five yaptık ben koltuğumdan düştüm =))))99
[spo] tabii ki redlight da denk geldim. keraneciler ya çok sempatik asdf. muhtemelen bişi satıyolardı da fazla durmadım tabi.
[/spo]

Mesaj tarihi:

Aklı olan redlightta gezerken biz işkence müzesine falan gittik amsterdamda. Yol sorduğumuz insanlar dalga geçiyodu işkence müzesi ne ya seks müzesine gidin işte adam gibi :p

[spo] [/spo]

Mesaj tarihi:

Bunun da iki senesi vardır heralde. Ağızda ve elde birer adet yanmayan sigara görüyoruz, sol el karizma yapmaya çalışan ortaokul çocuğu edasında cebe asılı, amaç neymiş çok merak ediyorum.

[spo][/spo]

Mesaj tarihi:
açıp göstermesse orası pek görünmez açıp gösterincede kimse maydonozu düşün mez bence e tabiki ııiaaasvıııiaaapub bvaaiaaa gibisinden tekerlemem mi artık oyun mu neyse o onu yapmaktan zevk alan bir insansa benimde dicek lafım yok hayatta basarılar dilerim
Mesaj tarihi:
sigara var yine masada hemd e 2 paket bi paket te tabladakiler doldurur

[ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:15 tarihinde, rayka tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi de, kızın adı Gamze değil zaten.

Ayrıca sigara tüketen insanlarız, otururken muhabbet ederken vs çekildiği için resimler oluyor bir yerimizde sigara ne yapalım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...