Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 o.O sendeki azmi ayakta alkışlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ben de ayağa kalkıp yavaşça mr hand'ın alkışlamasının temposuna ulaşacak şekilde alkışlamaya başlıyorum.. sonra diğerleri de kalkıp alkışlarlar.. hep böle olur filmlerde.. clap-- clap-- clap-- clap-clap-clap clap.clap.clap.clapclapclapclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 İşte ben ( gömlekli ) ve mandadan chuha. Bu akşam sabahlıyoruz hadisesine. Ben arkadaşlarıma verdiğim mini-blues konseri dönüşü gömleğim ve kravatımla. Chuha da gün boyu 10 bira içmiş asdkjfhasdj. Sözün kısası işte resimler ; gördüğünüz gibi ayıkım arkadaşım. buradan patide genç kızlara da selam ediyorum gitarlı resmimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 aga çok asisiniz oduncu gömleğin ve no pasaran yazısıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 tesbih yamuk duruyo, düzeltin onu edit: 2. resimde gözlerden kesit alınca bilin bakalım kim geliyor aklınıza [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:18 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 hem veled hem asi. bide sigara içiyo sanırsam. yürü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 doğru la onu unutmuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 @fistan aynı zamanda ailemden ayrı yaşıyorum. bir de motorsikletim var. genç bayanlara bir kez daha selam ediyorum. çok asiyim çok ergenim bir de çok punkım. hatta o kadar punkım ki takım elbise giyip ana avrat düz gidiyorum.y eaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 aradaki bikaç farkı bulun. [spo] [/spo] [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 sevgilimi rafa kaldırdılar pozu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 codename_curse barbi bebeklerinin önünde suratında garip bir tebessümle resim çektirmenin manası nedir :) Bu da benim gözüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 sizin gibi gençlerin devamını da görmek isteriz. (sosyal mesaş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Bilgisayardaki diğer resimlerim yarı cıbıldak koyamam buraya :) Bi de bağyan patiler sürekli pm falan atar biliomsn... Uğraşamam şimdi hiç.. Peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 gözüne güvenen koysun resmini! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 tüüüühhhh..... edit : ulan black bi araya girme ba [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 00:00 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 aynı gün. niye o kitabı tutuyom bende bilmiom bu da oyuncakcıda (ne işim var orda sdf)[ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 00:05 tarihinde, codename_curse tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 the bastard of istanbul?!? tamam. aldık biz mesajı. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 sen o gömleklemi geziosun? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 son foto oyuncakçıdaysa ilk foto nerdeydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 he çok severim o gömleği hatta abartıp üstüste 4-5 gün giydiğim olur ilk foto nezihte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 4-5 günden sonra çıkartabiliomusun onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 forumda rabet görmek için kız olmak veya kız resmi koymak gerk AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar