Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bizim de bir paris hiltonumuz varmıs hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 isabellecan gordugun gbi herkes karsi saclarini boyamana siyah for da winz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 siyah varken başka renge ne gerek var. hem yakışıoda işte, niye çirkin olcam diye uğraşıyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yok yane siyahtan ful tiksnen insanim ben istiyorum ki kizlar sapsari olsun masmavi gozlu felan yada bole utopik bi dunya olsun erkes kizil yesil gozlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 esas rengi ne bu saçın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yahu tamam aa.boyamam birdaha tamam siyah kalsın.doğal olsun tamam tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 şu yanaklardan bende kurtulamıyorum 40 kilo olsam bile yanagım var cok enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 siyah kutsaldır. tiksinilmez. nefret edilemez. herşey siyah olsun bide dünya türk olsun. sdfsdf [spo] ya bu dünya türk olsun olayı kimin? ne kadar köprü altı varsa yazmışlar bu yazıyı[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Millete o kadar laf attık, biraz da kendimiz kaşınalım.. [spo][/spo] biraz bol olmuş galiba da toptan koyıyım dedim, artık bi kaç sene daha koymam :P [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:12 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 [spo] [/spo] [spo] [/spo] bu arada evet xaty'le çıkıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ilk resimdeki halini görmeden önceydi o bi kere, o resimden sonra her şey değişti... 2. resim de çok bi duygusal olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 durotan, tshirt über. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Duro super resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 cd ilk resimdeki ve daha önce gördüğümüz bütün o kara çocuk fotolarının çok başarılı olduğunu söylemiş miydim? hakkaten süper. fede bir ben iki sen üç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 rakı & şalgam. her zaman. hiç bitmese. keşke. ahanda şiir oldu. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 @ütop:ne .NE ? abi yapmayın o kadar kıl döktük bu topice be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 oha rakı içen satanist :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 reca ederim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 baba be.. böle papatya koklarkene falan açık havada bi resmini koysana yaw.. bak bizim çocuklar hep seni karanlıkta gördüğü için "baba gerçekten vampirler var mı? bu abi vampir mi? neiye hiç güneşe çıkmıyor? laraken abi'yi mahzene mi kapamışlar? kötü büyücü mü yapmış? kötü büyücü laraken abi mi? büyücü mü vampir mi yoksa vampirik byücü mü hemi de satanist mi" falan gibi saçma sorular soruyorlar.. çocuk işte anlamaz ki laftan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 IsAbeLLa güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yahu bi pikniğe gitsem neden çekilmeyim öyle foto değil mi? : ) [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 01:03 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 o zaman kendisinede söliyelim Dasaa ve ben güzel olduğunu düşünüyoruz IsAbeLLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 burayı fotomu koymuyorum cünkü cok yakısıklıyım,insanları birbirinden ayırmak bana ters. sAyGıLaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bu goze alman gereken bi risk, ben aldım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar