Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Fotoğraf da tip de 80'lerden kalma gibi duruyor. Fiks naptın sen =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Bi de Kerim Pitt isimli bir çalışması var fotoğrafçı arkadaşların ama onu koymuyorum saygımdan. Esmer güzelimizin resmi abazan patilerin eline düşmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 izabel, kızıl halini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ups.. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 21:57 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Bekliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Buradaki elemanların çoğunu sadece isim olarak biliyorum da soldaki beybifeys şahıs size hayatın gerçekleri tadında bir tokat indirecek ve bu adam her resimde aynı mı bakar lan diye düşündürtecektir kara kara. [spo][/spo] EDİK: SIPOYLIRA ALDIM LAAAAAAAAN [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:20 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bi omcoc'u tanıyabildim orda. gerisini tanımiom veya çıkaramadım. ama o soldaki eleman bi garip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Alttaki elemanlardan sağdaki Fenris'ti galiba. Omcoc ile alakası yok lan ahah. Öyle mi , var mı ? Bilemiyorum... Sağ üst gönüllerin delikanlısı çestaaayz. Solundaki elemanı bilmiyorum ama onun solundaki black metal ist krieg olabilir. Benziyor valla. Alttaki soldaki elemanın adını çıkartıcam da, beceremiyorum. edik: soldaki eleman zun lan. ahahhahahahh edik2: sol attaki değil lan sol üstteki zun. alttaki elemanı hala çıkaramadım [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:27 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:28 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 O soldaki parlak çocuğu bi süredir görüyorum ilgiyle takip ediyorum. Yeni resimlerini istiyorum mıhahahaha Ayrıca en sağda yerdeki de madboy zannımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 sayıyorum: zun, kahverengi(lidriel), bunu blmiyorum, chastise altta odium ve fenrisi görmekteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 oha madboy ise kaç kilo almış =) [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:29 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 HAH ODIUM. hay amk bi türlü diyemedim. sağol selin kralsın. o şaraptan sonra hatırlayabilmen büyük yetenek asdjfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 madboy değil eralp bey o , fenris dedik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mandada fenris. Burda fenris başka. Burda madboy olması lazım. Tbc almıştık adamla sıraya falan girdik gecenin bi yarısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 madboy fenris zaten devrim. aynı kişi. ben mi içtim sen mi anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ben bilmem beyim bilir. ayol ne değişik nikleriniz var beaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ben bilirim sen bana sor. ya o tek bilemediğimin nickini de çıkarıcam da dur sen dur. zira sarhoşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Zheld değil dimi o ? BATUTU olamaz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Kahve iç Dev. Bu arada o buluşma garipti lan. O gece Odium'la yattık, garipti valla. Edit: Lidriel orada gotumu avuçluyor sanırım. Tabi tabi toptu o. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:36 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Tebrik ederim bap. "Sabun güzeldir çünkü kayganlaştırır" adlı ses kaydımın elden ele dolaşıp seni bulmasını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 tek bilemediginin adi LEVENT. di mi lidriel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 iyi sallamışım o zmn omcoc diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 o tek bilmediginiz Jean sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar