kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 aktif, ışıklı olması başka güneşi direk arkadan almak başka :p fark olur arada yani bariz noise moise ne bunlarla gelme bana :D nocom avukat mısın evladım ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 bilmiyosun konuşma :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 löl gece gece sıkıldım oturdum bunu yaptım aeuhfıuahef camden çektiğim için kötü çıktı biraz :S aptal bilg fotoraf maiknamı tanımıyorda :D [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Yahu ben anlamam o islerden, facebooka koyacak kadar fotografa benzesin, kizlarin da yuzu ciksin yeter : P Bunlari cektim bi de, daha insani oldu sanki [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 bunlar idare eder ama yine noise rlz. k750 500milyon. buna takla attırır foto çekiminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Valla Sabanci Universitesi'nden Istiklal Caddesi'ne route ciziyo o yeter bana euhe : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 bu nokia cekımlerını gormek sony ericsson uma dua ettırdı yine ownz ediyo birazcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ahah adam gurur yapmış ya tamam prudent telefonun çok iyi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Sie go, sony eriksonmus, ben cekemiyom abicim telefonuma laf soyletmem ben malim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 iyi de telefon bu, fotoğraf makinesi değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ben de onu anlamıyorum, ne olduğunu kendileri de bilmeyen aletler haline geldi cep telefonları iice:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ee kardeşim madem bu kadar iddialı foto konusunda, adam gibi çeksin. said: kingpin, 17 Temmuz 2007, Salı - 12:09 tarihinde demis ki: ahah adam gurur yapmış ya tamam prudent telefonun çok iyi :p ayrıca eralpcim herhangi bir foto çekecek alete sahip olmadığımı belirtmiştim, k750i yok bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 şu ikisi arasında gelip gidiyorum sürekli: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ilk resim hakkında diyecek laf bulamıyorum sayglar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 abi dişler:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 horas 2. resimdeki manzara gerçek mi yoksa cuk diye oturttun mu kendini oraya hayır photoshop ile yapabileceklerinin sınırı yok o yüzden soruyorum, nasıl bir yer orası ya =) yoksa contrast brightness ayarlarıyla oynayınca mı oluyor bunlar açıklama istiyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 gerçek gerçek :) ortam güzeldi, bi fotoğrafçı arkadaşa çek beni burda dedim çekti böyle güzel oldu. sayemde flickrda tavan yaptı. ehhe. bu arada o diş de, bakkalda 5 kuruşa satılan şeker dişlerden. aklınıza takılmasın. [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 23:40 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 oha ikinci fotoğraf süper ilki hakkında yorum yapamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ehe. öyle bi tane daha var flickr meşhuru, ama arkadan görünüyom onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 e bu da süper de buna da mı photoshop yapmadın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 eheh adam aşmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 tim burton mı çekti o fotoyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ilk fotoğraf beni benden aldı sabah sabah, ahahah of. ikinci ve üçüncüyü bariz kıskandım. ben de çekilcem beni de çekin öyle laan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ahmet kaya ölmedi diolardı inanmıyoduk :) ben benzettim vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 yok abi böyle mekan falan yok, yıllarca kandırdılar bizi o ne lan ? 3. resim perili köşk yolu gibi. [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 13:11 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar