malik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 @red:ben senin arkanın ölçüsüyle ilgilenmiyorum arkadaşım,o alan farklı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 @narstil:ben rastlayamıyorum ya,ya da çok az rastlıyorum.çok getirmelerine rağmen bitiyor hemen,kalmıyor. istanbul avrupa tarafında xxl'cı bi mekan vardı aslında,adını ve yerini hatırlasam gideceğim ama çıkartamıyorum.mağaza şeklinde,sadece xxl üretimleri var. markalardan zaten bulunca alıyorum beğendiğim bi şey varsa,beklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 @blackchaos naber lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 iyidir ya nolsun iyice karıştı lan hatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 @hotmail.com Abi niye acilmiyosun :/ :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 mezun oldum kii=) kurt adam tunca dolunayda isabeli ısırmaya gelirken.. [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 10:32 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ilk resimde yanında bulunana şahsiyet diyorum başka bişi demiyorum :P ama gözleri lens :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 o gözler leensss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 şahsiyet?neden şahsiyet=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 lucifel bahsettiğin kişi resmi koyan kişi sanırsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 eski fotolardan hatırladığım kadarıyla,evet O Kör oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bi dk ya isabella sen hangisisin ? insanların kafa karışıklılııını giderelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Sağdaki olması lazım, edit:inat ettim,aradım buldum,100 sayfanın 3. mesajı...Hatırlıyorum demiştim :) niye böyle oldum,öss stresi olsa gerek... [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 11:42 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 sağdakiyse slm asl ?? ben 18/m/ist =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 çok hızlı koşabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ama bu olmaz şimdi :( ayrıca çok param var [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 11:45 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 kep töreninden sonra havuz başındaki kokteyl...hocalarla karşılıklı rakı ve sigara içtiiimiz cinsinden =p 04.06.2007 [spo][/spo] o gece ve sınıf arkadaşlarım.. [spo][/spo] ve sonraki sabah erken kalkıp arkadaşla kahvaltıya gittik...benim mezuniyeti kutlama amaçlı =p [spo][/spo] [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 11:46 tarihinde, BoaCh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 kahvaltida hatun kesmek de iyi olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 o gece ve sınıf arkadaşlarım fotoğrafındaki soldaki kız senle aynı anda mezun olduysa ben boşuna yaşıyorum demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 @kitana nie ? =) bu arada fotoraf tarihleri yanlış 04.06.2007 olucak [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 11:52 tarihinde, BoaCh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 hayır bir kendi eski sınıfıma bakıyorum , birde fotoğraflara kız o yaşa göre fazla olgun geldi. 20 küsür beklerdim , saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 boya işte insanı ne hale getirio normalde hiçde öle gözükmüo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yok be abi yüz hatları falan , seni de gören 20 küsür der abi. belirtilmiş önceden. gariptir , neyse geçti gitti bizden. kısa zamanda bodruma depar + entır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 mezuniyette sınıfımdaki yeni yeni kızlarla tanışmıştım. Ertesi gün bidaa göremedim :( perimiydiler ne boktular anlayamadım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 sokim bizde mezuniyet balosu bile olmayacak,tüm sene sınıfça gitmediğimiz film,parti,piknik alanı,tünel,köprüaltı kalmadı ama bir balo düzenlemedik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar