Masteis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Yoğun istek üzerine editlenmiştir :), osman beyin karizmayı çiziyormuş [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 01:09 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 :D abi bunee ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ya havle gençlik nereye gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ee? peki ben bunu okumak zorunda mıyım? değilim? konudısını garbage ile karıstırmamak lazım, garbage kapandı diye buraya abanmamak lazım. ekleme: uyuzluk olsun, maksat muhalefet diye yazmadım, ama okurken midem kalktı.. mesajımı ediklemek yerine aciklamasını yazayım dedim. [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 01:00 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 amuahahahaha nasssı yaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 şuan konu dışı baskını yapıyoruz. eet doğru. amaç komik olması halbuki kız olduğun için iğrençlikten karnın ağrımış yada miden bulanmış olabilir ama benim gülmekten karnımı ağrıttı hatta üstüne bir tane daha lol çekiyorum. "Lol" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 kız olmaya baglaman yanliş, "ben" begenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 dory +1 aynen katılıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ROFL? karizmam çiziliyor? Ulan her bokumu copy paste etmekten bıkmadınız mı? Adam akıllı bişey paylaşamıyorum sizler ile.Geçende Anar elf di sanırım alıp copy paste yaptı yeter kardeşim ya.Alla alla... Her konuştuğum olay oluyor. Evet ben yazdım o yazıların hepsini.Kçmdaki kılları koparmak zevk veriyor.Zevk alıyorum... Siz nasi bişey yaparken zevk aliyorsanız bende böyle alıyorum, allah allah ya.Karizmama osuram ne karizmasi yemişim karizmayı. Sinir oluyorum şöyle yaptınız mı. Dory birde madem beğenmedin girmezsin olur biter hacım nedir bu Gaz? bişey yazmazsın girmezsin.Herkez senin espri düzeyine göre topic acacak diye bi kaide yok. [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 01:18 tarihinde, Pikachu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ağzını öpeyim osman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 mesaj yazıp yazmadan once, izninle, o konuyu okumam gerekiyor değil mi? gaz oldugum falan yok "hacım" ben özellikle oyle gozukmesin diye ekleme yaptım mesajıma, ha illa oyle anlıycam ben asiyim ben diyorsan, tabi buyur devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 eywallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Hacım. Girdin tamam.Okudun baktın aptal gereksiz bişey illa bişey yazmak zorundamısın? yani ıyy diyip çekip gitsen? benim kastetmek istediğim oydu orda.Illaki bişeyler yazmak zorundamısınız? birde ben beğenmemişim demişsin zaten orda kayış koptu benim.Madem iğreniyorsun cık ozaman bu topicten senin zevkine göre hareket edemeyiz kusura bakma ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 @Masteis sana da eyv. malesef ben "begenmeyen yazmasın" olayını pek benimseyemedim, çenem kopsun tutamıyorum işte. benim espri düzeyim gibi bir kavram yok-daha neler-, ama sonucta konu dısında daha genele hitap eden şeyler konusulmasından yanayım, ayrıca düşünürsek olay senin kıcındaki kıllar ise kişisele açmaliymıssın -öeh peki- neyse dediğim gibi muhalefet olmak gibi bir niyetim yoktu ama siz şeettiniz, iyi geceler. [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 01:28 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 osmancım, kim lan bana göster onu!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Dory, bak ben sana saldırmıyorum yanlıs anlama ama bana böyle bi cevap yazman tuhafıma gitti. Fist sus 2sn ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 olm dövelim diyorum?!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Herkes istediği mesajı yazabiliyorsa, istediği tarzda espri yapabiliyorsa herkes de istediği eleştiriyi yapabilir. Hatta gereksiz mesajlar atıp ıyy diyebilir. Ne var bunda? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Arkadaşlar iğrençlik sınırlarınızı zorluyorsunuz. Bayan üyeler de var burada Burası herkese açık bi forum olsun istiyoruz. Bayan üyeler de gelsin çekinilecek birşey olmasın. Kültürel bir site biryandan burası. Ama fazla hormonlular bozmaya başladı işi. Arkadaşlar burası blu çağındaki erkeklerin cinsel heveslerini giderdikleri,kendi cinsleriyle ilgili konuştukları biryer değil. Sadece bu değil son zamanlarda birsürü tuhaf konular açılmaya başlandı. Lütfen çok rica ediyorum yapmayın şunu. Böyle niyetleriniz varsa en azından buraya yazmayın. Bunların açık olduğu başka siteler var. Orada ilgileneceklerdir sizinle... [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 08:30 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 iyi de pikaçucum kakamı yaptıktan sonra kıçımı sildim diye de topic açabilirim senin mantıgınla, begenmeyen de çeker gider? topicin içeriginin ilgini çekmemesi başka, içerigin düzeyinin düşük olması başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 +11232 [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 10:11 tarihinde, turambarturin tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 @Dory hocam bu kez sana katılıyorum . Beyenmeyenin eli armut mu topluycak ya.. Garbage kapandı diye bütün garbage konuları burada açılmaya başlandı. Hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Pikaçu çok hiddetlisin,dory haklı mantıklı bir şekilde düşündügünde zaten neden oldugunu anlarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Olur mu ya. Nasıl eleştirirsiniz delikanlıyı? :D :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 E niye editliyorsunuz bizde bu karmaşanın nedenini öğrenseydik. Hocamlar hacımlar -cıklar havada uçuşmuş merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar