Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben bu çocuğun geleceğini iyi görmüyorum...


Masteis

Öne çıkan mesajlar

ee? peki ben bunu okumak zorunda mıyım? değilim?
konudısını garbage ile karıstırmamak lazım, garbage kapandı diye buraya abanmamak lazım.

ekleme:
uyuzluk olsun, maksat muhalefet diye yazmadım, ama okurken midem kalktı.. mesajımı ediklemek yerine aciklamasını yazayım dedim.

[ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 01:00 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ROFL? karizmam çiziliyor?


Ulan her bokumu copy paste etmekten bıkmadınız mı? Adam akıllı bişey paylaşamıyorum sizler ile.Geçende Anar elf di sanırım alıp copy paste yaptı yeter kardeşim ya.Alla alla... Her konuştuğum olay oluyor.

Evet ben yazdım o yazıların hepsini.Kçmdaki kılları koparmak zevk veriyor.Zevk alıyorum... Siz nasi bişey yaparken zevk aliyorsanız bende böyle alıyorum, allah allah ya.Karizmama osuram ne karizmasi yemişim karizmayı.

Sinir oluyorum şöyle yaptınız mı.



Dory birde madem beğenmedin girmezsin olur biter hacım nedir bu Gaz? bişey yazmazsın girmezsin.Herkez senin espri düzeyine göre topic acacak diye bi kaide yok.

[ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 01:18 tarihinde, Pikachu tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hacım.

Girdin tamam.Okudun baktın aptal gereksiz bişey illa bişey yazmak zorundamısın? yani ıyy diyip çekip gitsen? benim kastetmek istediğim oydu orda.Illaki bişeyler yazmak zorundamısınız? birde ben beğenmemişim demişsin zaten orda kayış koptu benim.Madem iğreniyorsun cık ozaman bu topicten senin zevkine göre hareket edemeyiz kusura bakma ama.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Masteis
sana da eyv.


malesef ben "begenmeyen yazmasın" olayını pek benimseyemedim, çenem kopsun tutamıyorum işte. benim espri düzeyim gibi bir kavram yok-daha neler-, ama sonucta konu dısında daha genele hitap eden şeyler konusulmasından yanayım, ayrıca düşünürsek olay senin kıcındaki kıllar ise kişisele açmaliymıssın -öeh peki- neyse dediğim gibi muhalefet olmak gibi bir niyetim yoktu ama siz şeettiniz, iyi geceler.

[ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 01:28 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar iğrençlik sınırlarınızı zorluyorsunuz. Bayan üyeler de var burada
Burası herkese açık bi forum olsun istiyoruz. Bayan üyeler de gelsin çekinilecek birşey olmasın. Kültürel bir site biryandan burası. Ama fazla hormonlular bozmaya başladı işi. Arkadaşlar burası blu çağındaki erkeklerin cinsel heveslerini giderdikleri,kendi cinsleriyle ilgili konuştukları biryer değil. Sadece bu değil son zamanlarda birsürü tuhaf konular açılmaya başlandı.
Lütfen çok rica ediyorum yapmayın şunu. Böyle niyetleriniz varsa en azından buraya yazmayın. Bunların açık olduğu başka siteler var. Orada ilgileneceklerdir sizinle...

[ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 08:30 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...