SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Arkadaşlar OSI'de ve diğer free shardlarda ayrı olarak nası itemlara paha biçebilirim?Nasıl kazık atarım nasıl kazık yemem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Her shardın piyasası Farklıdır shardda o itemın bulunulurluğuna bakarak item'ına değer biçebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 osi sunucularını baz alan bazı siteler devamlı güncellenen bir şekilde itemların fiyatlarını biçebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serseri_mage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Valla hiç alakası olmayan fiyatlar var her serverda.ben xxx serverda oynuyorum ve sanırım türkiyenin en pahalı shardıdır..Bir Kirine binmek istiyorsan 10 M gözden çıkarman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ehehehe 10m :D şakasın sen, runuo'dan söz ediyoruz abey sphereden değil burda paralar su gibi gelmiyor :) 30-40k desen tamamda 10m ne ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 geçen eu da bi bra sattım galiba ucuza gitti Magery +15 Eva +15 sdi %8 fcr2 fc1 3.5 m fiyat biçmiştim ilk günden satıldı , keşke 5-6 m isteseydim diyorum .. bazen öle itemler çıkıyorki insan ne fiyat vereceğini şaşırıyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 1. runuo piyasasında asla bineklere yüksek fiyat biçemessiniz ki. sphere da 10m den yüksek rakamlarada satılmış olan mare a run uo da binemez kimse daha doğrusu kimse demiyim taming skill'i gerekmektedir ki mare tamelemekte okadar zorluk gerektiren bişi değil.. kısacası saçmalamayın (sphere demiyorum run uo için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 o zaman burası runuo degil osi sunucularının tartışıldığı yer diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 osi'de 1 ki-rin in 10m'den satıldığınımı iddia ediyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 sphere kolay ve saçmadır. runuo beceremeyenler gidip sphere oynar kral olur. runuo 'da başlamıştım uo'ya hatırlıyorum 1.5 sene oynayıp sphere'ye geçmiştim.abi runuo'da 1.5 senede en fazla 500k param olmuşken sphere'de 2 haftada 6m param olmuştu bana göre değil demiştim :) zaten o günden beri 7 kez bıraktım uo'yu şimdi gene başladım arkadaş staff olurmusun dedi o kadar :d osi'de başlamayı düşünüyorum bende ama başka mmo'lar vs. kasmakta istemiyorum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 hehe oside kirin bedava verim ben isteyene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 eheh kirinden kolay bişi yok :) hatta tum binekler diyim kolay oyle kastırıcı yok gibi bir bulamadım firesteed oldu onu almıstım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 lutfen oyle demeyin osi de ki-rin 10m lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 50k ya 115 mace fighting power scroll'ı gördüm europa'da, nasıl fiyat? yada sabredip 120 mi alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 neyse mesajımdan sonra vendorun birinde 110 mace fighting ps'sini 2k 'ya buldum kaptım hemen, idare eder beni epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 110-115 ps leri yeri atıyor millet yaw 120 den başkası para etmiyor , ilginçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 120 tailoring ve 120 bs powerscroll'ları ne kadardır yaklaşık? ucuza 115 tailoring aldım şimdilik, 101 oldu skill. o yüzden 120 bulsam iyi olacak bir yerlerden. yaklaşık 80k ya ps veren lbod ve sbod'ları buldum, alsam mı onları? doldurması da biraz tutsa 100k eder yaklaşık. bs hakkında pek fikrim yok, ama onun acelesi de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar