Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 aile sevgili bilgisayar dicem ama buna beni tanian kimse inanmicak xD bilgisayar bilgisayar bilgsayar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sefkilim : bir kaç ay önce ayrıldım, allah belasını versin onun.... ailem : yılda zaten bi kaç gün görüyorum... bilgisayarım : celeron 400 32 mb ram. bişi söölemiyorum... kısacası hiç bişiyim yok :'( :'( :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 aile sevgili bilgisayar hernekadar ailem bilgisayarı benim icin ilk sırada sansa da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sevgili aile gitar bilgisayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Ben, ailem, ben, ben, ben, kız (sevgili olmadan eğlenmelik), bilgisayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 aile dıyorum sadece(çünkü dostlarım ve kız arkadasımı aileden görüyorum)pc okadarda önemli deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 hiçbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 grubum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 zeytinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 hayatim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 aile sevgili bilgisayar veya arkadaşların dediği gibi sevgili de aileden sayılır aile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 @dory Yok senin zeytinin felan artık *ağlayarak koşmaya başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 aile sevigili bilgisayarın Allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 @zeytin kaçamazsın ki:) *!zeytinle beraber zıplamaya başlar hiiyyaa* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 /shrug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Dostlarin sana kazık atabilir ama her ne olursa olsun ailen her zaman senin yanındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 aile sevgili evlenince aileden olur bilgisayar aile bireylerinin bağlarını kopartmak için kullanılan bir alettir (oha kurumsalcı iktisat düşünütrü oldum!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 valla hepsinin yeri ayrı.Hepsi bir bütün gibi bişey onun için aile her zaman sevgili her zaman bilgisayar ı söylemiyom onun allah belasını versin çünkü bilgisayar ekonomik yönden soyucu psikolojik yönden göçertici(yani fazlası asosyal yapıyo belli bi dozu olmalı ama ne mümkün:)). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Bilg de ailenin bi parçası olduu için ztn ayrım yapmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 gitarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bilgisayar tabi anam babamın ölümüne bile 2 yıllık yedeği olmayan sistemimin çökmesi kadar üzülmem valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 @tikkycemal: beklenir senden beklenir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Bu kadar aptalça konuları açmadan önce oturup "Lan bugün nasıl saçma sapan bir konu açsam acaba?" diye düşünüyo musunuz, yoksa doğuştan gelen standart bir özellik mi sizde bu? Ne kadar saçma bir sorudur, ne kadar absürd bir konudur bu ya rabbim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yani 3 ü de tamamen ayrı şeyler ve glmiş burda sorusunu soruyosunuz helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar