_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 çok zor geldi bu soru bana sizce hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Bilgisayarım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 sevgiliyi bilmemde aile ve bilgisayarı hiçbirşeye deişmem onlar seni canları sıkılınca terk etmezler,uğraştırmazlar severim her ikisinide bir ayrım yapmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hersey tadinda olmali. ne sadece aile . ne sadece sevgili ne de yalnizca bilgisayar. zaten birseyin boku cikarildi mi da zarar vermekten baska birsey yapmaz o. ailesi yerine pc'yi tercih edenler olacaksa da , zamani gelince , ellerinden biseyler ucup gidince, degerlerini sonradan anlicaklar demektir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 sevgili de ailedendir:D ben aile diyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hiç biri baterim sadece [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 21:11 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 i yerine y mi kullandın yoksa yanlışlıkla mı oldu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 kusura bakma çok dikkatli arkadaşım benim :) senin msjını şimdi gördüm ama okumadan önce düzelttim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 tikkycemal havası sezinledim konudan. Ama illa bi seçim yapmak gerekirse, sevgilinin aileden olduu fikrine katılıp aileyi seçiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hee kermit vala bn dikkatliymişim, normalde dalgınımdır birine bıdı bıdı yapmak işime geldi heralde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ailem tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bilgisyar değil kesinlikle de, bazen insanın sevgilisi ailesinden ote olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bana göre arkdaşlarım. Ailem ilk planda ama ailem aynı zamnada son planda. Arakdaşlarım için terk ettiğim evgilim var. Kesinlikle arkadaşlarım ve ailem ilk sırada. Sevgilim 2. bilgi 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ailem ve sevgilimin bende yeri ayrıdır. tercih yapmak çok zor. bilgisayar ise en önemsiz şeylerden biri olma yolunda ilerliyo benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ailemle sevgilim hatta keşke bilgisayar olmasa dediim zamanlar bile oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 oha bilgisayar ne kadar hayatımıza girmiş. bunu yazanların acaba 88 sonrası nesil mi olduğunu düşünmeden edemiyorum. zira daha önceki nesil bilgisayarla büyümedi. tamam onlar (yani bizler) için de bilgisayar önemli ama bir uzvumuz değil. bunu ötesinde sevgiliyke aile karşılaştırması nasıl bir karşılaştırmadır. anneniz size baktığında sevgilinizin size baktığında hissettiğini mi hissediyor. tabi ki hayır. ikisinin de yeri çok ayrıdır. niye bu kadar birşeyleri kıyaslamaya meraklı bir toplum (aslında nesil) olduk anlayamıyorum. bilgisayar da neymiş o da ayrı bir konu. bilgisayarı bozuldu diye hayatı kararan kaç kişi var? peki bunu ailenizin ölümü yahut sevgilinizden (ciddi bir ilişkiden bahsediyorum fuck buddy den değil) ayrılmanızla karşılaştırın. sonucu da aynaya bakıp söyleyin. hadi mutantcıklarım benim hadi dağılın tükanın önünü kapatmaytın *lâ havleee* [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 22:39 tarihinde, shimana tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 aileye zaten twistedemo'da dahil sayılır :) o yüzden aile tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Aile tabikide. pc diyenelre şaşırıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 AİLE tabıkıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ben boyle giderse bilgisayarım diycem.. bi ihtimal bilg+sevgili de olabilir duruma göre.. aile neden deil diceklere de : aile zaten hep var. iyi de olsa kötü de olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 soru mu bu şimdi ailem tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 1.dostların 2.aile 3.sewgili 4.bilgisayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 aile bilgisayar arkadaşlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 tabiki bilgisayarım "micro abbas" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sevgilim ehi ehi ehi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar