Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 son resim baya iiymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 yıldırım fotoğrafı çekicez diye kasan adamlar var onlardan birine denk gelmiştir işte.gerçekten güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 fotoşop artı yalan. dünyanın en iyi 4 resmi diyen kim bunlara? FORUMTR mi? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 guzel bence saol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 kainatı en güzel resmi blank.gif tir arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 güzel fotolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 manyak resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hakkaten güzelmiş hepsi de ama 2. diger 3ünün yanında çok sönük kalmış,1. mükemmel,4.de gerçekten adamın yüzünü görmek lazım,3. photoshop diilse ötesi yok derim [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 22:52 tarihinde, biko tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 3 photoshop deil ödüllü bir resim. bilip bilmeden bok atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 eeööö buda fotoşop oda fotoşop herşeye fotoşop diyosunuz sinir oluyorum bidefa photoshop bi program adı. fotomontaj demek lazım. editlenmiş her resim photoshopla editlenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 öyle deme chem herşey fatoşla başladı. Fatoş... Hopla fatoş. Hadi kızım. Hoooopp. Fatoş Hop, hop fatoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 sonuncusuna bayildim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 fatoş almış orağını aman fatoş canım fatoş fatoş almış orağını ot biçmeye gidermiş ah ot biçmeye gidermiş yolda dört young delikanlı aman fatoş yandım fatoş orda dört genç delikanlı fatoşa da rastlamış ah fatoşa da rastlamış birincisi biraz ürkek aman fatoş yandım fatoş birincisi biraz mahçup yanağını okşamış ah yanağını okşamış ikincisi biraz çapkın aman fatoş yandım fatoş ikincisi biraz çapkın donunu da indirmiş ah eteğini kaldırmış üçüncüsü anasının gözü lavitey fatoş aman fatoş üçüncüsü anasının gözü otlara da yatırmış ah otlara da yatırmış dördüncünün yaptıkları laviyetto aman fatoş dördüncünün yaptıkları bu türküde söylenmez ah bu türküde söylenmez bü türkünün ana fikri aman fatoş canım fatoş bu türkünün ana fikri bütün erkekler öküz ah bütün erkekler öküz ana fikri baba fikri aman fatoş canım fatoş ana fikri baba fikri kızlar öküzü sever aah kızlar öküzü sever bu türküyü duyan kızlar aman fatoş canım fatoş bu türküyü duyan kızlar ot biçmeye gidermiş ot biçmeye gidermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 rahmetli iyi surf yapardi *firk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 o son resmi ceken arkadas, resmi cekecegine yardim cagirsaymis yada surfcu arkadasa seslenseymis daha iyimi olurdu ne :D gerci foto bi anlik olay adamada kabahat bulamiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 fotoşop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 2. si dışında hepsine 1 gün boyunca bakıp hayal kurabilirim.pehh hayal gücü işte. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Cidden Süperler ama kendi kategorilerinde güzeller bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 gerçek mi bir de öyle bir problem var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 güzelde, dünyanın en güzel 4 fotoğrafı olmaları düşündürücü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bu yılın değil önceki yıllardan. Hepsi gerçek. fotomontaj yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 kıme gore neye gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 "kıme gore neye gore" neden herkez bu kurtlar vadisi sorusu ile cevap veriyor? Belki otoritelere göre belki medyaya göre belki bana göre belki ona göre belki bize göre ne fark ederki 1 sene öncenin olayını yontmanın ne anlamı var resimler bence çok güzel,çalışma iyi taktir etmek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 senınkıde lafın coku ne kurtları ya espırı o anlıyana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Hmm öyle yani,gece oldugundan anlamadım diyelim bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar