geffen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 griyi beğenen arkadaşlar.. turuncu patinin simgesidir.. oldu olucak patinin diğer simgesi kedi yerine timsah falan kullanalım. ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 zürafa isteriz! Şimdiki görüntüyü ben de hiç beğenmedim. Göz yoruyor, satır takip etmesi zorlaşıyor, yanıtla, düzelt vs vs gibi düğmelerle postlar karışıyor. Eski turuncu renk çok temizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 alıntı yapamıyorum ben bide herkesinmi ole sade bi forum daha guzel aslında, kim admin kim diil belli olmamasıda hoş, smileysizde iyi guzel madalyasızda gusel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 garbagedeki en eski konu.UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 acep ne zaman normıl olur 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 gayet normıl şu an. TAŞINDI neymiş lan ayrıca o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar