Andy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 aa tüm mutation team burdaymıs :) Viddii | Mutation Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Kavgaya bak ya super. =] Item dusmus. A[Mutation Team], B[Mutation Team] ve X X X rollamis. A kazanmis. B'nin almasina izin vermis. Anladigim kadariyla olay bu. Nesi ninja? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ya bnm bildigim olay molay kalmadı ortada. iki şahısta kanka oldu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Arkadaşlar eğer kişi eşyayı kendisi kullanmayacaksa "need" atmaya hakkı yoktur. Eğer kendisi(!) kullanmayacağı halde "need" atıyorsa ninja falan hertürlü sıfat yakıştırılır. Budur olay daha ötesi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Sensible'ın açıkladığı gibi madem başkasına verilecek bunun need ile alakası yoktur.İyi warrior iken cloth gear a need atın (BOE ise) soranlara alt charıma set topluyorum dersiniz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ad3m geçenlerde bana oldu. Bir paladin druid set itemı düşünce grupta druid de olmayınca alt charım için alıyorum diyip aldı itemı. Kimse birşey demedi. Açıkçası hiçbir zamanda demem. İster ninjalasın ne yaparsa yapsın. Bir item için kimse ile tartışmaya girmem.l [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 09:28 tarihinde, Ringeril tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bide partide 4 kişi greed atarken 1 kişi needleyip, al arkadaşım bunu sen kullan die başka birine verirse o zaman oha, ninja işte. Daa nasıl ninja olunur bunu bi açıklarmısınız? Loot type ffa, herkes greed rollamış ta düşük atmasına raamen almışsa bu da ninjalıktır bariz bi şekilde. Daha neyi tartışıosunuzki? Ayıp adamın yaptıı. Bi item için 4+ adamı uyuz etmiş, afferim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 OMFG NUNCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hala o adam o guildde barınıyosa dorudur inanırım sonuçda guildin DKP sistemi officerdan member a gidiyo yani ahahaha rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Eğer bütün olay guild içi geçiyorsa karışmak bize ve kimseye düşmez ama guild dışı insanların da bulunduğu bir ortam ise sizi ilgilendirmez demek sadece vurdumduymazlıktır ve guildinizde ciddi problemler olduğunu gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 said: burning legion da horde warrior mutation team den "ceyar" nickli şahıs forrors compendium u rollde kaybetmesine rağmen ninjalamıştır buraya yazmamın sebebi türk olmasıdır bu kişinin . Warrior Foror's Compendium of Dragon Slaying'i mi ninjaladı? Horde hemde? Siz neden roll atıyorsunuz ki. Eğer warrior o görevi daha önce yapmış ise tamam herkese greed ama yapmamış ise tamamen onun hakkıdır o kitap. Tutup mage in shamanın yada başka bir class'ın kullanmayacağı halde o kitaba sırf para için needlemesi ayıp olan. roll'da kaybedip kitabı nasıl aldı o da var. Eğer kazanan kişi tamam arkadaşım ben warriora veriyorum kitabı o alsın derse yine bişi yapamazsınız kazanan adamın kitabı kime vereceği kimseyi ilgilendirmez. Tabii grubun ne şekilde anlaşarak gittiği filan ya da olan konuşmaları bilmiyorum ama sonuçta olayın ne şekilde gerçekleştiğine göre ninja mı yoksa kaybedenin bok atmasımı değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bak demirmaske zaten cümlemde demişim grup olarak bu item düşünce epic item olduğundan roll atılmasına bu warrior da dahil kabul edilmesidir roll da kaybedincede hadi bana eywallah niffer2 operasyonu olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 neyse konu kapansın oyunda cezasını görüyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 burning legion realm başlığına yazın böyle şeyleri isterseniz ? bu forumlara girenlerin 90%ını ilgilendirmeyen bir konu sonuçta. [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 12:20 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mutation Teamde böyle şeylerin olmasi gayet normal :P.. Arkadaş konuşmasinda guildini savunmadi die adam atan guilden cacik olmaz bence... Kanmarl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Böyle küçük olaylardan guildin tamamı sorumlu tutulamaz ama tabi prestij önemli bir olgu :) Eski guildlerimden MT saygılar... Andid UD rogue [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 17:28 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Adam "Last Ninja" oldu iki dakikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Shogun shogun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bu furror denen şeyden bi kere bneim party imdede düşmüştü party de ad noctumdan bi warrior vardı düşünce reflex olarak need ledim :P sorasında warrior nie needledin falan dedi sonucta item boe ve satılailir sora ben kazandım ve warrior ninja die sayıklamaya basladı bende item boe dedim sorasında uzunca konusmadan sora warrior a verdim furror u sonrada o charın ad noctumdan alt char olduğunu öğrendim eğer o kitabı alıp satmıs olsaydım kimse bibok diyemezdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 last ninja 2 vardı başında bi kayıktan kayığa atlama yerini 2 günde geçmiştim anca hiç unutmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 her ulkeden ninja olabilir ama turklenden olmasi biraz uzucu ama kucuk arkadaslarin biraz itema ihtiyaci var herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 O item için partideki warriora greed mi attırdınız epic die? Farkındamısınız Need: alıcam kullanıcam demek Greed: Sorun diil kullanabilecek kullansın, kullanmıcak olan varsa benimde payım var bu epicde, zar atalım demek. Adam warrior ve o questi daha yapmamışsa haliyle alıcak. Epic olmasının herhangi bir farkı yok, warrior itemı bariz. Loot master neden otomatik warriorlar arasında rollamadı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Guildin ne demek olduğunu kavrayamayan bir kişi olarak Kanmarl arkadaşımızın buraya yazdığı cacık tarzı yorumlar çok komik olmuş. Ayrıca hala anlam veremediğim konu ise, guild içinde gerçekleşen bir konunun neden insanlar tarafından bu kadar uzatıldığı. Konu Mutation Team'i ilgilendirir. 3. şahıslara afiyet olsun. Buraya yazmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Foror's sadece Warrior ve Paladin'lerin kullanabildiği, questi yaptıığnızda da Quel Serrar adlı kılıcı edindiğiniz questi veren kılıçtır. Sadece Warriorların kullanabildiği bir kitabı, gruptaki warriorun almasının neresinin ninja olduğunu açıklarsan suçlamayı yapan arkadaşım, beni aydınlatacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Guildinizi ilgilendiriyorsa neden burda böyle bir topic var ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar