Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

esyalara insanlara baglanamadigim kadar baglaniyorum

duende

Öne çıkan mesajlar

*sarki sözlerimi ve basslari yazidigm bi defterim vardi kaybettim su anda hiçbir sey yazamiyorum yeni bir defterde yazmaya calisiyorum defterin kapagi karton olmadigi ve dizlerime koyup yazamadigim için yazamiyorum

*gitarimi bi arkima vermistim 1 hafta filan oldu okadar özledimki anlatamam hayatimda hiç kimseyi bukadar özledigimi sanmiyorum

*evde cay ve kahveyi (günde 10 bardagi bulur) içtigim belli bir bira bardagindan baska bardakta kesinlikle içmiyorum eksik geliyo yetersiz kaliyor

*led zeppelin swet-shirtümü inanilmaz seviyorum mesela tuvalette iserken arkami dönüp aynadaki yansimamdan arkamdaki led zeppelin yazisina bakmak bana mutluluk veriyor

*4 senedir ayni nokia 8310u kullaniyorum tuslari calismamaya basladi bir milyon tane cizik vb. seyler var üzerinde ama degistirmek istemiyorum hatta kapagini bile degistirmek istemiyorum üzerindeki çizikleri bile seviyorum

bunlarina yaninda aklima gelmeyen kimbilir neler vardir

soru : ben hasta miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

Eşyaların seni asla bırakıp gitmez,eşyaların senden sıkılmaz,eşyaların sana nedenlerini niçinlerini sormaz,eşyaların senin verdigin tepkileri sorgusuz sualsiz kabul eder,eşyaların onlara nasıl davranırsan sana o şekilde en güzel halleri ile cevap verirler v.s İnsanlara bağlanıcagına eşyalarına bağlan kafan daha rahat olur emin ol insanlara bağlanınca altından kalkması zordur ama eşyada aynı değildir...
Sosyal ağlarda paylaş

bass gitarimi calarken aska gelip klavyesini öptügüm oluyo bigün ona dertlerimide anlaticam ama babamlar fln görse gitarimi elimden alirlardi heralde

HANIM KOS DUENDE DELIRDI!!!

[ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 01:41 tarihinde, duende tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
> Demeyeceksin işte.
> Yaşarsın çünkü.
> Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
> Çok sevmeyeceksin mesela.
> O daha az severse kırılırsın.
> Ve zaten genellikle O daha az sever seni, Senin O'nu sevdiğinden.
> Çok sevmezsen, çok acımazsın.
> Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
> Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini...
> Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
> Senin değillermiş gibi davranacaksın.
> Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
> Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
> Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
> Paldır küldür yürüyebileceksin.
> İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
> Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
> Gökyüzünü sahipleneceksin, Güneşi, ayı, yıldızları...
> Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
> O benim." diyeceksin.
> Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir Şeylerin...
> Mesela gökkuşağı senin olacak. İ
> lle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
> Mesela turuncuya, ya da pembeye.
> Ya da cennete ait olacaksın.
> Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
> Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
> Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
> İlişik yaşayacaksın.
> Ucundan tutarak...
CAN YÜCEL....

baska söze gerek var mi bilmem.....
Sosyal ağlarda paylaş

ben yagmurun cama vururken cikarttigi seside sahiplenmistim kendimce o sesi cok cok severim (hele bide simsek cakarsa) ama bass gitarim her kafami sola cevirdigimde bana bakiyor mazlum mazlum ama yagmurun sesi için yagmurun yagmasini beklemeliyim yada be biliyim gökkusagi için yagmurla günsein beraber olusmasini ufuk çizgisi için deniz kenarina gitmeyi beklemeliyim ama benim canlarim hep yanimdalar...
Sosyal ağlarda paylaş

benimde resmi evraklara imza attigim bir kalemim var , kaybolursa kendime yeni bir kalem ediniyorum imzami calisiyorum sonra onla . yoksa tutmuyor imzalar birbirini . ayni markanin ayni modeli bile olsa kalem bu boyle .

sonra evimden baska bir yerde bilgisayar basina gecersem klavyeyi ve mouse u cok yadirgiyorum .
Sosyal ağlarda paylaş

@miss black: baglilik sorunu bendede var diyebilirim az çok ama bu daha farkli bisey o esyanin benim olmasi degil hissettigim sey bilmedigim bir nedenle ona asik olmam ki benim olduklari için oldugunuda düsünmüyorum çünkü mesela bilmem kaçtane swet-shirtüm var ama ben sadece led zeppelinli olani seviyorum ama(led zeppelin fanligiylada alakasi yok) yada ne bileyim eski telefonuma asik olmamistim buna olmustum bazi esyalarimin bir özelligi var ve ben onlara baglaniyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

@hymnofsuck: evet görmüstüm onu bulusmada güzeldi

ÜHÜHÜHÜ MUTLU MUSUNUZ??? NAZAR DEGDI SANIRIM VE TAVSANIM SWET-SHIRTUMU YEMIS UZERINDE 5-6 TANE DELIK SAYDIM AGLAMAK UZEREYIM....

[ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 19:20 tarihinde, duende tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben internetten kopamıyorum hergün en azından 2 saat sataşmam lazım kendisine yoksa bende mi hastayım?Cidden bir an bunu düşündümde bir insan bazı şeylere alışırsa değiştirmek istemez bu kişinin yapısına bakar...Şimdi hasta olup olmadığını kanımca belirlicek soru hayatında değişiklikleri sever misin?(alakayı kurdunuz sanırım)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...