reyou Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 arkadaşlar merhaba, eğer türkiyede herhangi bir bankaya 4000$ para yatırırsam bu para bana aylık ne kadar faiz getirir? ve bunun koşulları varmıdır? (mesela parayı 1 yıl boyunca bankadan çekememek gibi) eğer bu konuda bilgili olanınız varsa yıllık yada 3 aylık faiz getirisini söylerseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler, hoşgeldin yeni paticik!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 160$falan aylık işte 40-60$ arası o civarlarda yani [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 23:34 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Faiz %'si bilindikten sora sende yapabilirsin bu hesabı . Mesela %10 faiz verse bir banka; 4000 x 10/100 x 3/12 = 4100 3 ayda alacagın para .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ama ben faiz oranlarını bulamadım netten falan belki ilgili olanınız vardır o yüzden sordum. mesela hangi banka ne kadar veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Faizler çok düşük. En yüksek faiz İmar bankasında ! Dolarınıza markınıza en yüksek faiz İmar bankasında hey gidi bülent karpat hey!!! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 garanti bankası internet şubesinden an itibarı ile alınan bilgilerdir: 3 Aylık 4000 Amerikan Doları (USD) Paranız vade sonu tarihinde 4.018,15 USD olacaktır. 3 Aylık 5400 Yeni Türk Lirası (YTL) Paranız vade sonu tarihinde 5.545,24 YTL olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 %5 gibi falan demek ki faizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Faizden para kazanma devri bitti artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 her bankaninki farklidir. bankanin doviz acigi yoksa cok daha dusuktur ki garanti'nin dusuk vermesi normal. tabi bundan sonra 5% ustunu gormek bile zor. parayi vadeli hesapta tuttugun surece bu rakamlar gecerlidir. yani sen 3 aylik faize bagliyorsan, o para 3 ay boyunca orda durmak zorundadir. 2 ay sonra ihtiyacim var deyip cekersen alacagin faiz rakami epey bi dusecektir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 reyou seni soyabilir miyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 1000dolar aylık 1.3 dolar filan veriyor faizle.4*1.3=5.2dolar aylık ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 kumar oyna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 valla benim bildiğim döviz in faizi düşüktür türk parasına göre ama türk parasınında sağı solu belli olmadığından :p (zart zurt develasyon) döviz ROXXOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar