pulkas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 iki senedir paticie üyeyim ama bi türlü 200 msj sınırını geçmiş deilim.naapsam yaw?aslında okumayı çok seviyorumama olmuo böle kenarda köşede bi yerde pati yazmalı deilmi? azim edicem ve 200ü görücem söz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 eksik hissetme, boyle bi iki konu ac kapatırsın açıgını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Eksik hissetmene gerek yok bence okumayı seviyorsan okudugun topiclere kendi fikirini belirten yazılar yaz,hem istedigini yapmış olursun hemde senin fikirlerin insanlara yardımcı olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bence bu post kasmadigin anlamina geliyor ve kasan insanlara karsi karizman bile oluyor ne ezikligi sirf bi arma için saatlerce fikri olmadigi konularda bile konusan 1000post için kendini yirtanlara karsi iyi birsey bu devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 mevzu post kasmak deil.ben yalnızca bi fikrim olan topiclere yazıodum.o da az oluo.dierlerindende bilgi alıyorum.okumak lazım. eisteine sormuşlar başarınızı nasıl formulize edersiniz A=X+Y+Z demiş. X çalışmak Y istemek Z dinlemek(az konuşmak) demiş... gibi...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Aynştayn işi biliyormuş yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 öleymiş işte.öle demiş derler eskiler bende onların yalancısıym.postmu kasıyorum ne?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 artık post sayını çentik atarak tutarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yok bende vurucam tepeye.olmaz böle.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bence bu post kasmadigin anlamina geliyor ve kasan insanlara karsi karizman bile oluyor ne ezikligi sirf bi arma için saatlerce fikri olmadigi konularda bile konusan 1000post için kendini yirtanlara karsi iyi birsey bu devam... ---------------------------------------------------------------- Işte buna karşıyım.Yani az konuşan herşeyi bilir cool dur bab dır, cok konusansa bişey bilmes gereksiz ve bos adamdır.Tabi sen bunu fikri olmadığı konularda diyorsun orada haklısın ama bu adamın boş oldugunu göstermez.Işte bu mentalizm :P salladım, Bu zihniyet yüzünden ben ezik,salak,gerzek bişey olarak görülüyorum.Hoş ben halimden memnunum herkezin düşüncesi farklıdır kimi sever kimi söver. ;d Forumlarda Otorite sahibi olmak ne işlerine yaricak ki? ilerde a bak is basvurusunda paticikte çok bilinen bi üyeydim graldım bab dım herkez taklidimi yapardı mı dicek rofl.Bide forumlarda espiri yapmaz, Garip bişeyler der böyle bi tuhaf yazılar falan cool oliyim dur sunu yaziyim de, iste bak burda gülmesem daha ciddi gibi görünürüm herşeye gülmemeliyim gibi saçma sapan triplere giren çook kişi var.Bide şey vardı önceden oda süperdi... Amcam gelmiş 2 ay olmuş elinde 1k madalya gelmiş bana post kasıyorsun diyor.Hayır yani kassam söylerim kastığımı bak şuan kasıyorum mesela sayılmıyor.Benim yapım bu, ben böyleyim herkezi bi kaliba sokup ondan Kereste yapmaya calisiyorlar.Yontayim sizi ben gelin pls. b@bım yaa.. su Yazdığım şeyi kaç kişi yazar? Ben cool olim Coolum ezelden kotum dizelden. Konuyla alakasız oldu ama yani bu yazıyı görünce içimden geleni yazmak istedim ve iletemedim :S :S :s :s :s Birde şey wardırki oda süperdir.Popüler biri saçma bişey yaptımı OWw yeee OWnz j00 olur Ama gelip başka yurdum köylüsü yaptımı biz sizi ararız gibi ASIRLAR ÖNCE INSAN IRKININ TAA ilk cağından kalma lafları söylüyorlar. [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 03:14 tarihinde, Pikachu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 aynı sey bendede war bi gün knightla ilgili güzel bir site die uye oldum ama alıstım daha bırakamadım 6-7 ay oldu uye olalı ama 100-150 postum yoktur herhalde ama bunu dert etmiorum sende takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Pikachu katılıyorum :D Biz post kasanlar olarak gralız,b@b ız,b@b k3nk iz,1k pilizzz v.s...Ben odamın duvarına çentik atıyorum zaten düzelince postlarımı isticem iş başvurusunda işe yarıyormuş baksana belki öss sınavındada geçermi acaba extra net falan :D...3 [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 16:16 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar