asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Çok şükür "gizli numara" denilen bence saçmalıktan kurtuluyoruz. Konu ile ilgili gelen şikayetler üzerine Ulaştırma Bakanlığı yasal düzenleme yapmaya hazırlanıyormuş. Artık gizli numara çaldıranlarımız, gizli numara gece kuşlarımız, gizli numara ses dinleyicilerimiz olmayacak! Açıkçası sevindim. İnsanlar belki biraz daha sosyofobilerinden kurtulabilir :P Kaynağı okursanız daha temiz bir bilgi edinebilirsiniz :P Kaynak:http://www.zaman.com.tr/?bl=haberler&trh=20060203&hn=252827 edit: [ quote] [ /quote] kullanınca Internal Server Error veriyor. (boşluksuz tabii) [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 10:07 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 eh zmanı gelmişti zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 iyi olmus bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 benim sapıklarım bitti şimdi yapıolar... hey allahım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 off çok iii olur ha gerçi artık bizde kullanamıcas ama bakam hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 zekice ve mantıklı 1 karar olmuş kesinlikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 iyidir iyi..uyuz oluyorum arayanın kim olduğunu görmeyince.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Kalkmamalı ben bazen arıyorum nerde napıyo kim var falan diye sesini dinliyorum !!! ooğğğhhhşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 harbimi kalkmasın yaw bu aşıklara vurulmuş bir darbe hemde 14 şubat yaklaşırken böle bir haberin cıkması aklımda soru işarteleri bıraktı şimdi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ayıptır arkadasım gizli numaraya saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yok yok iyi olmuş aşıklara darbe yerine iyilik olmuş düşünsene sevdiği çocuk kızı arıyo gizli numaradan ama konuşamıyo sadece nefes sesi gelio ashuahua :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 gerçekleşirse, yaptıkları en yararlı şeylerden biri olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 telefonda bole bir fonksiyon niye varki bence telefonlarda hiç olmamalıydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 arayıp sesimizi dinleyen kızların işi zorlaşıcak ya hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 gayt güzel olmuş .. Telefonu özel numara yapıp tehditler etmek kafalar bulmak kolay tabi numara gözüksünde yapsınlar bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 süper.. bi an önce geçer insallah yürürlüğe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 En güzeli... Yaşasın temiz toplum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 sapıklardan kurtulcaz holey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ya kalkmasın! lol şaka kalsın tabi gecenin bi vakti canı sıkılmıs manyakların hedef kitlesi olmaktan kurtuluruz. sapikların da çeşitleri türedi bu arada, benim annemin sapiği fakir mesela, odemeli atıyor gecenin bi vakti:D aynı durum başka arkadaslarıma da oldu, turkcell kontor fiyatları malum cep yakıyor:P ya madem kontor yok ne sapiklik yapiyon demi? hiç gurur kalmamıs hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ksoe basındakı telefon kulubelerı durdukca sapaıkalrdan nah kurtulunur ne olucak adam gıder rahatsız etmek ıstıosa ordan arar hebele hubele ceeeeee yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 pek sapığım yok benim için farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 SAPIKLIKTAMI YAPAMIYCAZ verıyım kokune kıbrıtı boyle ısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bazen kalkmalı bazen kalkmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 oo süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar