Valeron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 @unac: Beni güldürdün vallahi :D ama haklısın gerçekten mezun olduk gibi hissediyorum bende.Üzüldügüm tek nokta pc'den ayrı kalacagım öss muhabbetine.Az kaldı 4 ay sora bitiyor herşey edit: ayrıca bu karsız tatilin sebebide bana kalırsa doğal gaz yetersizliği..Eğer ufakta bir yağış olsa veya beklense bile gene doğal gaz'da sorun varsa tatil olma ihtimali var [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 13:44 tarihinde, Valeron tarafından güncellenmiştir]
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Hiç zannetmiyorum valla. Karsız bir hafta tatil yaptık zaten. Artık önce karı görmeleri lazım akıllanmışlardır herhalde. Yapsalar yapsalar belki 1-2 gün falan... Ben bile bıktım tatilden. Ödev namına birşey yapmama rağmen. :/
eternal_journey Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yaa az önce kaloriferci geldide yine aynı kış geliomuş kömür fln alsak dedi babama yine aynı kış geliosa okullar tatil olur herhalde
dory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 lütfen ara verilmesin plz, yeter millet evinde yatıyor biz düşe kalka dershaneye gidiyoruz
unac Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bakan açıklama yapmıs.tatil matil yok dağılın diye:D..şaka bi yana gercekten tatil olmucak demiş
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 pazartesi essek gibi yagarsa gorurum bakani.
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 benim kardeş bir hafta daha okulunun tatil olduğunu söyledi ancak onunki okuldaki sorumluluk sınavlarından dolayı. bilemiyorum valla kar yüzünden tatil olmaz sanırım=)
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yok yok artık tatil olmaz =( 2 haftadır dersaneyede gitmiyorum pifhh,okul + dersane çok acı verecek şimdi =((
death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 dogal gazdan deildir ya bizim okul odun yakıo :Pp
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 vallahi okullar açılabilir fakat kar nedeni ile şehir şehir tatil olabilir. ama durum belli değil.
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Tatil falan olmasın ,zaten millet yatarken biz garibanlar dershaneye gelmişiz yok artık size tatil falan yeter 1 hafta okuyun işiniz ne?!
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bu ara tatilde bi yere çırak olarak girsem, okumama gerek kalmayacaktı.
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Bizim okula kağıt asmışlar Genel Liselerde bir hafta daha tatil die sınavlardan dolayıymış.
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 evet son dk okullar 1 hafta daha tatil oldu .
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 1 hafta tatil değil ama tatil gibi diyelim. Lise 3 ve bu sene verilen hak ile sanırım Lise 2 lerinde bütünleme sınavlarımı ne diyiyorlar işte o sınavlardan ötürü okulda 1 hafta ders olmayacak :) p.tesi giderim geri kalan günler gitmem eq2 kasarım ne güzel işte :D
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 la sali gunu iki tanesine birden giriyorum o yuzden tatil istiyorum yoksa yemisim tatili bana her gun tatil.
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Yok tatil daha ya 1 haftada çok güzeldi ama ne cabuk geçti gitti yav :D
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 fazladan 1 hafta yapmadınız mı zaten daha ne istiyonuz
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 tatil falan mı oldu kaynak maynak var mı ? yada yalan sölüyosan şaka adı altında ayıp sana ...
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 yok artik lebron james yani kar yagıcak diyorlar ama olmaz artık herhalde yani bi anda bi tipi baslamazsa olmaz
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 e peki ne bu adam tatil var dedi ayıptır ha böle konularda şaka yapılmaz
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Tatil bitti be kardeş :( yarın acılıyor off sinir oldum...kar yagsın diye dua etcem belki bi daha tatil olur :P
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 olum çok alıştım ben tatile, kıçım sırayı gözüm hocaları yadırgicak.
Öne çıkan mesajlar