aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 www.pandora.com Kullanması çok daha kolay download falan gerekmeyen şekli bunun. Girip siteye sevdiğin bi şarkı/şarkıcıyı yazıyosun, sonra her gelen şarkıya sevdim sevmedim diyebiliyosun. Çook da güzel çalıyo.. Tek kötü yanı üyelik sorunlu. Bedava ama sadece amerka'da geçerli bi posta kodu soruyo, amerka dışında üye almak istemediği için. Googledan bulup girdim ben bi posta kodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 lol dinledimde Amaçsızca geldi bana müzikleri çok çok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Radiohead's not our top artist grubunun chartlarında Radiohead'in yükseklerde olması da ayrı bir ironi. Tamamen kişisel fikrim kimse saldırmasın, ancak bence Radiohead müzik tarihinin görüp görebileceği en abartılmış gruplardan biri, çok başarısız bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 dela dinlemedim dinlemiycem,çöp nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bu arada jester o radiohead olayında sanırsam grubun fanları sızmıştır aralarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 pandoradan daha iyi bence burası edit:cradle of filth çalmaya basladı biraz once direk banladım [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 01:33 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mükemmel bir olaymış bu ya, çok teşekkür ederim yazan arkadaşa. Nasıl oluyor da bu kadar yüksek kalitede hiç takılmadan dinleyebiliyoruz onu anlamamış olsam da üzümünü ye bağını sorma =) Bir de player'dan istediğimiz şarkıyı dinleyebilme olanağımız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Haftalık chartlarımız çıkmış, paticik ne dinliyor görmek isteyen buradan :) Grup sıralaması: 1. Opeth 2. Metallica 3. Red Hot Chili Peppers 4. Blind Guardian 5. Guns'n Roses Şarkı sıralaması 1. Opeth - Beneath the Mire 2. A Perfect Circle - The Noose 3. Demons & Wizards - Down Where I Am 4. Dimmu Borgir - Mourning Palace 5. In Flames - Only For The Weak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 o chartta eversorisi ust sıralara tasıyın hadi bakiyim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ben buna benzer birşeylere bi aralar üye olmuştum ama maksat birlik beraberlik... üye oldum (Henüzgördüm başlığı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ben de varım!! En sevdiim şey, komünite olayı falan zorti... http://www.last.fm/user/xocotl/ Edik: Ankaralı Namık falan var! Aman TANRIM deşifre oldum!!! O_O! [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 21:43 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bende varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 radiohead dinlemeyen insanlar varmış ya..hatta dinleyip "abartılmış" bulanlar..inanamadım :/ insanoğluna en büyük armağandır radiohead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Eheh inan inan hatta bayağı kalabalığız biz bu tarafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ben de katıldım :) Çok güzel bişeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 herkes metalci, alem metalci. abicim yok metalde is, anlayin artik fgs pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ya işin enteresan tarafı hayatta kimseye gel bak metal dinle süper müzik demedim başkasının müziğiyle ne derdiniz var onu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ya şu radio olayı çok takılıyor? Bizim Türkiye'nin yurtdışı bağlantı durumundan mı yoksa önceden de mi böyleydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Çok yavaş internet şu an. Bağlantım 512k olmasına rağmen sabahtan beri maksimum 11KB/sn hız ile dosya indirebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bende geldim... =) http://www.last.fm/user/Slider_/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 chartlara bakınca sevindim ya,radiohead 10. sırada,hadi biraz gayret ilk ondan atıcaz ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 iddia ediyorum jester'ın ve december flower'ın in flames dinlediğinden daha fazla radiohead dinlemişimdir şu fani dünyada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 valla ben çekimser kalırım da jesterın last fm de in flames dinleme sayısına bir bak istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 december'ı bilmem ama, benim istatistiklerime bir bak istersen top fans ta 3. yüm :) sadece temmuzdan beri evde dinlediklerimin o kadar oldugunu ve mp3 playerımın sadece 2 album alacak kapasitede oldugunu sayarsak falan filan niye sidik yarıstırıyoruz ki yani :D [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 01:04 tarihinde, Jester tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 insan değil o adam. in flamesten sonra opeth gelir benim için diyor, bakıyoruz; 8000 küsür (oha be abi) in flames, 700 opeth. ayıp be. üstüme mesaj yazmış kişiyi kast ediyorum. kınadım seni mustafa. ehaeuahe [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 01:11 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar