Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

last.fm - nedir ne değildir / paticik last.fm grubu

Jester

Öne çıkan mesajlar

www.pandora.com Kullanması çok daha kolay download falan gerekmeyen şekli bunun. Girip siteye sevdiğin bi şarkı/şarkıcıyı yazıyosun, sonra her gelen şarkıya sevdim sevmedim diyebiliyosun. Çook da güzel çalıyo..

Tek kötü yanı üyelik sorunlu. Bedava ama sadece amerka'da geçerli bi posta kodu soruyo, amerka dışında üye almak istemediği için. Googledan bulup girdim ben bi posta kodu..
Sosyal ağlarda paylaş

Radiohead's not our top artist grubunun chartlarında Radiohead'in yükseklerde olması da ayrı bir ironi.

Tamamen kişisel fikrim kimse saldırmasın, ancak bence Radiohead müzik tarihinin görüp görebileceği en abartılmış gruplardan biri, çok başarısız bence..
Sosyal ağlarda paylaş

Mükemmel bir olaymış bu ya, çok teşekkür ederim yazan arkadaşa. Nasıl oluyor da bu kadar yüksek kalitede hiç takılmadan dinleyebiliyoruz onu anlamamış olsam da üzümünü ye bağını sorma =)
Bir de player'dan istediğimiz şarkıyı dinleyebilme olanağımız var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Haftalık chartlarımız çıkmış, paticik ne dinliyor görmek isteyen buradan :)

Grup sıralaması:
1. Opeth
2. Metallica
3. Red Hot Chili Peppers
4. Blind Guardian
5. Guns'n Roses

Şarkı sıralaması
1. Opeth - Beneath the Mire
2. A Perfect Circle - The Noose
3. Demons & Wizards - Down Where I Am
4. Dimmu Borgir - Mourning Palace
5. In Flames - Only For The Weak
Sosyal ağlarda paylaş

december'ı bilmem ama, benim istatistiklerime bir bak istersen top fans ta 3. yüm :) sadece temmuzdan beri evde dinlediklerimin o kadar oldugunu ve mp3 playerımın sadece 2 album alacak kapasitede oldugunu sayarsak falan filan niye sidik yarıstırıyoruz ki yani :D

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 01:04 tarihinde, Jester tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

insan değil o adam.
in flamesten sonra opeth gelir benim için diyor, bakıyoruz;
8000 küsür (oha be abi) in flames, 700 opeth.

ayıp be.

üstüme mesaj yazmış kişiyi kast ediyorum. kınadım seni mustafa. ehaeuahe

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 01:11 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...