Jester Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 http://www.last.fm, winamp'ınıza, media player'ınıza, itunes'unuza ve hatta ipod'unuza yukleyebileceginiz tek bir plugin ile dinlediğiniz her şeyin istatistiğini, haftalık istatistikleri, en cok dinlediginiz sarkıları, albumleri, grupları gösteren, ona gore size album sarkı veya grup onerileri yapan, istediginiz grubun en cok dinlenen şarkısını, benzeyen grupları öğrenebileceğiniz ve istediğiniz şekilde ayarladığınız milyonlarca radyodan yararlanabileceğiniz büyük bir sistem. eğer üye olmaya karar verirseniz bir süre önce kurduğumuz paticik.com grubu'na da katılabilirsiniz [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 22:56 tarihinde, Jester tarafından güncellenmiştir]
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 güzel güzel ben üye oldum *çaktırmadan uplar* [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 14:35 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir]
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bunedır ne deıldır bıze ne gıbı yararı vardır?:D
dory Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ben uyeydim, sildim uyeliğimi tekrar aktif etme gibi bir durum var mı biliyor musunuz?
Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 katıldım. http://www.last.fm/user/wololo/
sir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 geldim ben de, yeni girdim bu olaya güzel bişeye benziyo..
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 jester i devirin,ben baskan olacağım =P
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bende üye oldum hadi hayırlısıda cidden ne işimize yaricak şimdi?
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Sidik yarışı. Ben makroya bırakcam.Sum 41 makrosuna.
Jester Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 başkan olmak isteyen varsa devredebilirim sorun degil :) akerfeldt en son dinlediklerinde kutsi manga ve dela gözüküyor rezilsin yalnız ne işinize yarayacağını yukarıda açıkladım. isteyen sidik yarışı sanıp sabah aksam winampını acık bırakabilir tabi, ben gercek dinlediklerimini istatistigini gormek istediğim için kullanıyorum. [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 01:14 tarihinde, Jester tarafından güncellenmiştir]
Dela Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 manga tamam rezalet de, kutsiyle bana dil uzatani doverim ben arkadasim! sanata ve sanatciya ayrica emege saygi!
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 şey olayını çok beğendim. xx parçasını şu kadar kişi dinlemiş diye. Dawn of Dreams hayranıyım fakat toplam dinleyen 43 kişi. direk vay anasını dedim ne kadar az
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ben format attıımdan beri yok ben last.fm in dalgası yaa 2 aya denk geliyo falan sanirimm uzun bi suredir kullanmıorum ama aksiyona girceksek yukliim tekrardan.ayrıca mangayı hakkaten ben dinnemedim lan =/, kutsiyle delaya laf yok tabi o ayrı ama edit: bide on kişi olunca radyo mu açıoduk sanki ole bişe vardı ama hatırlayamadım şimdi [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 02:48 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir]
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Site çok güzel böyle bir şey arıyordum. Gruba da üye oldum.
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 http://www.last.fm/user/hefferion/ benimkisi. bide böyle "ben dinlemedim başkası açmış dinlemiş" olayınız varsa profil ayarlarından o şarkıları kırpabiliyorsunuz. öyle bir özellik var yani.
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 kutsi dr. troy a benzeyen adam mıydı ?
Dela Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hayir dela christian troy'a benzeyen adam.
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 türkler en cok radiohead dinliyomuş
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yalnızca türkler değil tüm dünyada genel istatistiklere bakıldığında radiohead var,ben onların 1 parçasını bile dinlememiş bile olsam da abartılacak bi grup olmadığını düşünüyorum,hatta bu yüzden last fm de ''radiohead is not our top artist'' adlı çooook büyük bir grup da var,ben de girecektim ama dedim dinlemdeden b.k atmayalım,dinlesem de bişi değişmez gerçi eheh...
Dela Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 radiohead dinlemeyen gitsin kendini cope atsin pls. illa dinlemistir her insan evladi.
Öne çıkan mesajlar