Lethious Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Tuyrkceden ingilizceye ceviri Acele ise seytan karisir , Urinate quickly, satan mixes Adam katila katila guluyordu , The man was laughing joining by joining Astigi astik kestigi kestik bir adamdir , He is a his hung is we hung his cut is we cut man Can bogazdan gelir , John comes from Bosphorus Dik dik ne bakiyorsun öyle , What are you looking perpendicular perpendicular like that Egri oturalim, dogru konusalim , Let's sit italic,let's talk correct Ekmek elden, su golden , Bread from hand, water from lake Nallari dikti , He errected the horse-shoes O guzelim vazo tuzla buz oldu , That my beautiful vase became ice with salt Onun elinden az cekmedik , We didn't pull little from his hand Gozun mosmor olmus , Your eye has become puspurple Onun gozlemelerine doyum olmaz , There is no saturation to her observations Senden adam olmaz Man doesnt become from you Siraya gir : Enter the desk Usta ordan bi pilav üstü kuru versene Master, give a dry on top of rice from there gülmekten ağlıyorummm
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 komaya girdim .. [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 18:19 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir]
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 evt bende komaya girdim.Böyle iğrenç şeyleri nası üretebiliolar ya insan sağlığına zararlı komaya soktular.Dava aççam...
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bunlardan daa cok isterseniz ekşi de bulabilirsiniz tabi o kadarına dayanabilirseniz ...
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bazen gülmemiz geliyo heralde böle bişey okurken gülesi geliyo insanın ben bunu şiir gibi okudum mesaj yaz'a tıkladım.yorulmuşum.
octopus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Siraya gir : Enter the desk gözlerimden yaşlar geldi, ages came from my shelves
d3n1z Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Siraya gir : Enter the desk kapardı beni
only_devil Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 sırf yorum yazmış olmak için 1şeyler karalamak isterdim ama bu espri,eğlence olayını aşmış: "no comment"
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 şöyle bişey olabilir Usta ordan yanarlı dönerli bişeyler , Master , burning turning something from there xD
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 "...ice with salt... " e kadar sorunsuz idim ama bu noktadan sonra gülmeye başladım neyse...Karnım ağırdı senin yüzünden şimdi izninizle....AZUAahahahahah....
Razu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Cok da abartılcak komık degıl yahu.gene fena degıl C:
oper Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ıykk yanii... ohaa falan olduum beaan :P
arina Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Astigi astik kestigi kestik bir adamdir , He is a his hung is we hung his cut is we cut man bunun için ne kadar kasmışlar acaba=)
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 with turning with burning from there olacak o:)
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hicbisey okurken bu kadar yuzum asilmamisti...
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ne kadar güldün gerçekten merak ediyorum.
sheref Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 sizin canınız gülmek istemiş yada benim ruha halim çok namusait bugün. yıllardır dönüp dolaşan chain maillerden ezberlemiş olduğumuz esintiler olarak geldi bana
death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 geçen gunde bizim derste oldu bole bişe ogrenci: hocam attınız artık!! espurtiyel hoca : I wasnt horse
Öne çıkan mesajlar