Lethious Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Tuyrkceden ingilizceye ceviri Acele ise seytan karisir , Urinate quickly, satan mixes Adam katila katila guluyordu , The man was laughing joining by joining Astigi astik kestigi kestik bir adamdir , He is a his hung is we hung his cut is we cut man Can bogazdan gelir , John comes from Bosphorus Dik dik ne bakiyorsun öyle , What are you looking perpendicular perpendicular like that Egri oturalim, dogru konusalim , Let's sit italic,let's talk correct Ekmek elden, su golden , Bread from hand, water from lake Nallari dikti , He errected the horse-shoes O guzelim vazo tuzla buz oldu , That my beautiful vase became ice with salt Onun elinden az cekmedik , We didn't pull little from his hand Gozun mosmor olmus , Your eye has become puspurple Onun gozlemelerine doyum olmaz , There is no saturation to her observations Senden adam olmaz Man doesnt become from you Siraya gir : Enter the desk Usta ordan bi pilav üstü kuru versene Master, give a dry on top of rice from there gülmekten ağlıyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 komaya girdim .. [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 18:19 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 evt bende komaya girdim.Böyle iğrenç şeyleri nası üretebiliolar ya insan sağlığına zararlı komaya soktular.Dava aççam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 mosmor - puspurple? tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bunlardan daa cok isterseniz ekşi de bulabilirsiniz tabi o kadarına dayanabilirseniz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bazen gülmemiz geliyo heralde böle bişey okurken gülesi geliyo insanın ben bunu şiir gibi okudum mesaj yaz'a tıkladım.yorulmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Siraya gir : Enter the desk gözlerimden yaşlar geldi, ages came from my shelves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 octopus yorum yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Siraya gir : Enter the desk kapardı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ne ilginç ben hiç birinde gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Gülmedim,gülemedim... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 sırf yorum yazmış olmak için 1şeyler karalamak isterdim ama bu espri,eğlence olayını aşmış: "no comment" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 şöyle bişey olabilir Usta ordan yanarlı dönerli bişeyler , Master , burning turning something from there xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 koptum warya ölüyorum şuan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ay karnim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 "...ice with salt... " e kadar sorunsuz idim ama bu noktadan sonra gülmeye başladım neyse...Karnım ağırdı senin yüzünden şimdi izninizle....AZUAahahahahah.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Cok da abartılcak komık degıl yahu.gene fena degıl C: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ıykk yanii... ohaa falan olduum beaan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Astigi astik kestigi kestik bir adamdir , He is a his hung is we hung his cut is we cut man bunun için ne kadar kasmışlar acaba=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Cok klasik şeyler bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 with turning with burning from there olacak o:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hicbisey okurken bu kadar yuzum asilmamisti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ne kadar güldün gerçekten merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 sizin canınız gülmek istemiş yada benim ruha halim çok namusait bugün. yıllardır dönüp dolaşan chain maillerden ezberlemiş olduğumuz esintiler olarak geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 geçen gunde bizim derste oldu bole bişe ogrenci: hocam attınız artık!! espurtiyel hoca : I wasnt horse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar