Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Sorj Çilek suyu içerken gotik kız tavlayan mutlu metalci cocuk: abi Sorj Çilek suyu içerken gotik kız tavlayan mutlu metalci cocuk: şu ---- içine almayı nası yapıon? Sorj Çilek suyu içerken gotik kız tavlayan mutlu metalci cocuk: MAZUHAHUZHUAZUHa Sorj Çilek suyu içerken gotik kız tavlayan mutlu metalci cocuk: MAHUZUHAUZAUH SÜPER Bİ SORU OLDU LAN!!! Sorj Çilek suyu içerken gotik kız tavlayan mutlu metalci cocuk: PATİYE KOYCAM MAUEAHUEHAUEH SÜPER YA fis: MK fistö²z konuşmadan ayrıldı. ROFL bittim yaaa... Fesatlığın bu kadarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ? ps: nik süper bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 heuhauhea :) Sorj bu yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ahahhaa hoş bi konusma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Gel abi Kapım acık sana :D Fanta var sosis sucuk Gral mod Takılırız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bişi anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Anlama ZTN :S msn listesinden beni silenler anlamıomuş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 lan bende sildim baya bi kişi anlarlarmı sildiğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 :P ya ben silmedim :S sevgilim girdi listeyi temizledi ben sadece engellemiştim puahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 eheuehhe güzel konusma olmus cidden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 anlamazlarsa kötü, anlamalarını istiyorum nihhoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 fis: MK bu arada bu Mortal kombattır yanlıs anlasılmasın :S fixcix küfür etmes. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 arıza bu adam yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 sorj=erutan=pikachu? omg! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Fark etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 aynen öyle pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 kim görmüş küfür ettiğimi bu fani dünyada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bu yeni sistemde baya süpriz var valla lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 said: sorj=erutan=pikachu? omg! al bi de benden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ben gördüm.Yıl 2002 idi sanırım sen arkadaşınla ezik ezik gelirdin best net'e lagden yatardın küfür ederdin paso.Liv di yanlıs hatırlamıyorsam diğer arkadaşın tamer dı hatta ciem teymır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 kirli çamaşırlar ortalığa serpiliyor amanın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yanlız o konuşma pek karşılklı diil.erutan konuşmuş fistan tek bi sözle olayı bitirmiş ve gitmiş=) [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 18:59 tarihinde, arina tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bi kere ben liv'le oynamazdım orda. mecıstır bi'yle oynardım ve lagdan öldüğümde hiçte sesimi çıkarmazdım.recep küfür ederdi, coşkun küfür ederdi ben içimden ben bu devletin milletin netin diye içimden söğerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar