SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Evet 1 ay kadar patiden ayrı kaldık... Ben bol bol kulak çınlattım yapan arkadaşa... Yanı mahyem e... MSN yi açmıştım o gün...Sonra mozillamın simgesine tıkladım ve günün yorgunluğunu attığım yere yani patiye gittim...Aslında gitmedi...Sayfa bulunamıyor olayı çıktı...Türktelekom dandır dedim...Diilmiş :'( Sonra baktım arkadaşım lancelion yok MSN de... Direk mahyeme MSJ attım.. "Patiyi açabiliyomusun?" güldü sadece "patiyi yedim oğlum" dedi ve pis pis güldü... ve işte 1 ay geçip gitti... Fakat mahyem hala yerinde... Hatırlarmısınız anayasa ya yasa eklenmişti internet kurallarıyla ilgili... kurallar naptı? Koskoca bir hiç diil mi? Biz yapamaz mıyız? Gerekirse gider döverim herifi evi bursada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 *ÇANN ÇAN ÇANN* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 şimdi biz sadece Mayhem denen kişi yüzünden mi pati siz kaldık? Hatta pati niye 1 ay kapandı hala bilmiorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bide tompak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mayhem i yakalım mı ! Cummur bu siteye bulaştı hapse girdi mayhem de koğuş arkadaşı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mayhem sizi de yemiş beyfendi.HAxorlayan bendim patiyi. Ow yee.. Kurallarıda haxxorlamadan önce değiştirdim, yani burda kalabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hayır hayır ghost1989 mahvetti siteyi... ben biliom k@nk benim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mayheme laf atmayın.Yapmayın millet, 2 dakkada Mayheme yıktınız herşeyi [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 16:40 tarihinde, Utterable tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 CENDERE CENDERE CENDERE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ahha cok sevdim bu cendere cendere cendere yi ya. çok sık kullancam gayri valeron izin verirsen. cendere cendere cendere *yol alır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 CENNEHİR CENNEHİR CENNEHİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=170741&syf=4[ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 16:21 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 16:23 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hekşat'ı yicen şimdi sen cendere cendere dın dırı cendere hey yo tey yov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bu çocukta zıtar elektriii var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 evet yeni moda CENDERE mi oldu acabaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 cenderi cendere tınısıyla söyleyince güzel oluyor. Cendere cendere cendere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Public forum diye gecinen ortamda, crackler, illegal seyler, küfürler, blackrose beyfendi zamanında uo cdsini kopyalayıp sahte bir şekilde millete yollarken nasıl dava acabilicek ki ? İlk önce aynaya bakmak gerekli.. Ben Mayhemin ağznından söylüyorum bunları.. @SeaGle döv abi, yapma etme, rofl. [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 16:51 tarihinde, Utterable tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben bLackcha0s niye yaptın yazık değil mi :( kaç kaç olm mayhem geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 sert konusmus.ama dogru aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 izin nidemek ben mi yaptım ben izin veriyim köpeen olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 iyi oldu yörünge dışına atılması.. sevgilim öldü iihhi manita istiyom diye sallayan tipler bulunmamalı buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 lol.Marjinalim Mayhemim.Cnm bnm.Sni bn pek çok pek çok sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 oha nişanlısı oldukten sora yeni sevgili bulan mayhemmi yaptı bu işi.helal olsun ama oda beyin isticcek bi iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yahu yeni sistem hede hödö diyoduk bu o diil mi işte?mayhem ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar