Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pati yokken naptınız???

unac

Öne çıkan mesajlar

bekliyodum böle bi topic.
napiyim jnms , normal hayatima devam ettim öle iste.
Lakiiin detaylara inecek olursak , 2.5 haftalik mis gibi bir tatilin ardindan 3 hafta intensive olarak tiyatro provalarimiz vardi sinifcak . One Flew Over the Cuckoo's Nest' i oynadik. Martini idim ben yani delilerden biri. Büyük bir hayran kitlesine sahip oldum pls.
Onun disinda bol bol ortamlara aktim , kafalari cektim , sarhos oldum . Güzel gecti kisacasi.
Sosyal ağlarda paylaş

msn den baya bi insan blockladım,sildim. sonra kivi yedim 1 tane, baya bi çay kahve portakal yedim, dişlerimi fırçaladım bi kaç kez, sabah yüzümü yıkadım, çiçeklere su dökmeyi unuttum sonra hatırladım döktüm, balıklara yem attım, dolmuşa bindim, otobüse bindim, bakkaldan ekmek aldım, araba kullandım, kırmızı ışıkta durdum yeşil ışıkta geçtim, klavyenin space tuşuna bastım, akşam odanın ııgını actım düğmeye basarak, tırnaklarımı kestim, kaşıkla yogurt yedim, banyo yaptım, arkadaşımla telefonda konuştum ,başka bi arkadaşımla daha konuştum, pc yi açmak için düğmesine bastım, mouseu tuttum, terliklerimi giydim, coraplarimi cıkardım, ayakkabımı bagladım,..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...