unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 eee 1 ay pati yokken neler yaptınız bakiim.... valla ben buyuk bi boşluktaydım=(... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ders çalıştım malum öss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bekliyodum böle bi topic. napiyim jnms , normal hayatima devam ettim öle iste. Lakiiin detaylara inecek olursak , 2.5 haftalik mis gibi bir tatilin ardindan 3 hafta intensive olarak tiyatro provalarimiz vardi sinifcak . One Flew Over the Cuckoo's Nest' i oynadik. Martini idim ben yani delilerden biri. Büyük bir hayran kitlesine sahip oldum pls. Onun disinda bol bol ortamlara aktim , kafalari cektim , sarhos oldum . Güzel gecti kisacasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 paticiğin kapalı olması bana baya yaradı,nitekim final donemindeydik,kendimi derslere verdim 3.4 gpa getirdim 2/3 burs aldım, ayrıca overcredit yapıp 2 senede bitiricem okulu,çok efsane işler basardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 vanille griswold ve bi sürü patinin daha (ama en çok onlar) başının etini yedim msn de.. :) bide böle boş boş oturdum gitar çalıştım falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ehe ben bodye başladım kas bile yaptım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 msn den baya bi insan blockladım,sildim. sonra kivi yedim 1 tane, baya bi çay kahve portakal yedim, dişlerimi fırçaladım bi kaç kez, sabah yüzümü yıkadım, çiçeklere su dökmeyi unuttum sonra hatırladım döktüm, balıklara yem attım, dolmuşa bindim, otobüse bindim, bakkaldan ekmek aldım, araba kullandım, kırmızı ışıkta durdum yeşil ışıkta geçtim, klavyenin space tuşuna bastım, akşam odanın ııgını actım düğmeye basarak, tırnaklarımı kestim, kaşıkla yogurt yedim, banyo yaptım, arkadaşımla telefonda konuştum ,başka bi arkadaşımla daha konuştum, pc yi açmak için düğmesine bastım, mouseu tuttum, terliklerimi giydim, coraplarimi cıkardım, ayakkabımı bagladım,.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Finallere çalıştım hepisinden geçtim ama bikaçtane Şartlı bıraktım en azından F yok :P bide ihsal oldum valla öyle böyle değil kaç gündür geçmek bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 tekme tokat geçtim finallerin çoğunu mayıs sonuna doğru tekrar bi kapatma talep ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 finallere girdim buna müteakip finaller bana girdi... fransız dilinden, fransız ekolünden, fransızlardan ve fransız ülkesinden nefret etme durumuna geldim... bunun ardından annemlerin evine gelip depresyona girdim... ööle takılıordum işte kısacası :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Pati yokken kendimi prince of persia'ya verdim. gezdim tozdum. demorah da burdaydı. bol bol gezdik ztn =) öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 demorah kim ya tanrıça gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 mmo rullaz (H) sdfsdf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 kınayt onlayn ı boşadım yeni heycan SİLK ROAD ONLİNE' a başladım hırsız oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 olmaz. o oyun berbat.hapse girmeden kaç derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 http://web.archive.org/web/20050207160348/forum.paticik.com/view.php?id=107050 [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 16:13 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 şöyle söyleyim okul felan var diye zaten nete giremiyodum. 5 6 gün önce farkettim patinin kapalı olduğunu. bi arama yapcaktım bişi lazımdı ondan sonrada geldim, yaptım, mutluyum, huzurluyum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 paticik.com'a girmenin dışında herşeyi yaptım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 80630 WoW EU Magtheridon Realm forumlari disketkutusu.com [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 18:03 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 COD2 oynadım netten :D ama cok sıkıcı geldi pati rullzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 öyle çok büyük bi eksiklik hissetmedim şahsen...finaller vardı hala var 1 almancadan kaldım galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 haaa bide reşit oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Bol bol gezdim,yeni oyunlara başladım(call of duty 2,wheels of steel convoy,v.s.),yattım,uyudum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders oyle değişik şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 wow oynadım, izmir lan party buluşmasına aktım, elmalı kek yedim, çay içtim, ıhlamur içtim, kuşburnu çayı içtim, test çözdüm, dersaneye gittim, dersaneden döndüm eve girdim bilgisayarı açtım pati'ye girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar