Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kenan işan (gitar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba ben Kenan İşan. 4 amatör grupla çalıştıktan sonra kendi solo projelerimle ilgilenmeye karar verdim... 1989 İstanbul doğumluyum.
gitarda üçüncü yılım. ve en kısa zamanda bir enstürmental müzik grubu kurmak hayalim . neyse sizlerle bir demomu paykaşmak istiyorum umarım beğenirsiniz..
NOT: tüm enstürmanlar bana aittir.

http://www.hemenpaylas.com/download/138400/Kenan_Isan-Pesimist.mp3.html
  • 1 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
zero gravity ve ıslak kaldırımlar muhteşem olmuş hatta süper

sui genesis e gelirsek şarkıyı dinlerken sıkıldım diyebilirim gitarlar sanki yavaş ne bileyim nasıl açıklayayım bilmiyorum fazla hoşuma gitmedi

Bugüne dair - buda çok güzel bi çalışma olmuş gerçekten dinlerken rahatladım diyebilirim eline sağlık

yağmur - 10 numara şarkı solosuda hoşuma gitti işi ilerletmişsin 1 yılda bakıyorum

bu arada geçen sene bi ben d,nledim heralde bu senede yorum yapmak bana düştü :d çalışmaların devamını bekliyorum

(grup işinde , izmirdeysen ritm gitarist lazım olursa haber ver bana )
Mesaj tarihi:
yağmur güzel şarkı bence.şuan laptopum bozuk olduundan abaküs gibi bişeyle nete giriyorum o yüzden tüm şarkıları inceleyip kurcalayamadım ama ilk fırsatta daha kapsamla yazarım umarım.

edik: madem sora daha kapsamlı yazıcam şimdi niye yazdım merak ediyosun tabi. söyliyim :
sadece bi kişiden yorum alması hoşuma gitmedi şarkıyı dinledikten sonra.uplamak istedim :D
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 7 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Kendisinde büyük potansiyel görüyorum. Doğru yolda ilerliyor gibi. Bana ayak üstü soundtrack çaldı herif. Kolay gözüküyor ama deneyim ve bilgi ister yani bu. Doğru gözlem ile patlayıp ilerleyebilir. Heyecanla takip ediyoruz efenim.
  • Yeni Oluştur...