Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kenan işan (gitar)

vratyas_vakyas

Öne çıkan mesajlar

Merhaba ben Kenan İşan. 4 amatör grupla çalıştıktan sonra kendi solo projelerimle ilgilenmeye karar verdim... 1989 İstanbul doğumluyum.
gitarda üçüncü yılım. ve en kısa zamanda bir enstürmental müzik grubu kurmak hayalim . neyse sizlerle bir demomu paykaşmak istiyorum umarım beğenirsiniz..
NOT: tüm enstürmanlar bana aittir.

http://www.hemenpaylas.com/download/138400/Kenan_Isan-Pesimist.mp3.html
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...
zero gravity ve ıslak kaldırımlar muhteşem olmuş hatta süper

sui genesis e gelirsek şarkıyı dinlerken sıkıldım diyebilirim gitarlar sanki yavaş ne bileyim nasıl açıklayayım bilmiyorum fazla hoşuma gitmedi

Bugüne dair - buda çok güzel bi çalışma olmuş gerçekten dinlerken rahatladım diyebilirim eline sağlık

yağmur - 10 numara şarkı solosuda hoşuma gitti işi ilerletmişsin 1 yılda bakıyorum

bu arada geçen sene bi ben d,nledim heralde bu senede yorum yapmak bana düştü :d çalışmaların devamını bekliyorum

(grup işinde , izmirdeysen ritm gitarist lazım olursa haber ver bana )
Sosyal ağlarda paylaş

yağmur güzel şarkı bence.şuan laptopum bozuk olduundan abaküs gibi bişeyle nete giriyorum o yüzden tüm şarkıları inceleyip kurcalayamadım ama ilk fırsatta daha kapsamla yazarım umarım.

edik: madem sora daha kapsamlı yazıcam şimdi niye yazdım merak ediyosun tabi. söyliyim :
sadece bi kişiden yorum alması hoşuma gitmedi şarkıyı dinledikten sonra.uplamak istedim :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 7 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...