vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Merhaba ben Kenan İşan. 4 amatör grupla çalıştıktan sonra kendi solo projelerimle ilgilenmeye karar verdim... 1989 İstanbul doğumluyum. gitarda üçüncü yılım. ve en kısa zamanda bir enstürmental müzik grubu kurmak hayalim . neyse sizlerle bir demomu paykaşmak istiyorum umarım beğenirsiniz.. NOT: tüm enstürmanlar bana aittir. http://www.hemenpaylas.com/download/138400/Kenan_Isan-Pesimist.mp3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 süper olmuş.. gerçekten çok hoş.. ses biraz boğuk geliyo yalnız sinir bozucu, arkada çalan solo boğulmuş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ev kaydıdır aslında ev kaydına göre iyidir ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 merhabalar..=) size enstürmental bir parçamı daha yollamak istiyorum umarım beğenirsiniz... said: "Kenan İşan'ın adeta yerçekimsizlik (sıfır yerçekimi) hissi yaratan çok hoş, anlamlı ve dinlendirici nitelikteki ensturmantal çalışması ... " http://www.youtube.com/watch?v=8hRlcAlKXFU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 http://rapidshare.com/files/35214315/Kenan___304___351_an-Sui_Generis.mp3 jazz. http://rapidshare.com/files/35220210/kenan_i__351_an-ya__287_mur.mp3 2 yeni şarkı dinleyip yorum yapın bakalım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 zero gravity ve ıslak kaldırımlar muhteşem olmuş hatta süper sui genesis e gelirsek şarkıyı dinlerken sıkıldım diyebilirim gitarlar sanki yavaş ne bileyim nasıl açıklayayım bilmiyorum fazla hoşuma gitmedi Bugüne dair - buda çok güzel bi çalışma olmuş gerçekten dinlerken rahatladım diyebilirim eline sağlık yağmur - 10 numara şarkı solosuda hoşuma gitti işi ilerletmişsin 1 yılda bakıyorum bu arada geçen sene bi ben d,nledim heralde bu senede yorum yapmak bana düştü :d çalışmaların devamını bekliyorum (grup işinde , izmirdeysen ritm gitarist lazım olursa haber ver bana ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 izmirden davul ihtiyacı görülür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 izmirde herşey var bi vokal yok doğru düzgüb zaten oyf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 yağmur güzel şarkı bence.şuan laptopum bozuk olduundan abaküs gibi bişeyle nete giriyorum o yüzden tüm şarkıları inceleyip kurcalayamadım ama ilk fırsatta daha kapsamla yazarım umarım. edik: madem sora daha kapsamlı yazıcam şimdi niye yazdım merak ediyosun tabi. söyliyim : sadece bi kişiden yorum alması hoşuma gitmedi şarkıyı dinledikten sonra.uplamak istedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 @ulfang : vokal da var abi merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 zero gravity dinledim şimdi çok güzel huzur veriyorlar uçacam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schizophrenia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 yorumlar için teşekkürler.. Caz Panoraması'nda yayınlanan parçam için ; http://www.mubnet.com/kenanisan/en_sevdigim.mp3 aynen kayıtlara devam albüm yakındır inşallah.. www.kenanisan.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 lol.. sen hala buralarda mısın xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ya öyle bi yazmış ki tam biz sizi ararız demelik ya :PP desem bozulucak üzülücem. demesem içimde kalıcak :P neyse. başarılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schizophrenia Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 öyle öylee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schizophrenia Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=fH3M6lq0F_w gitaristi olduğum septum grubundan bir parça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ainulindale Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 vay be taa 10 yıl önce açmışımız bu başlığı. yeni çalışmalardan atayım biraz bari. www.soundcloud.com/kenanisan selamlar, sevgiler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 adeta yerçekimsizlik hissi nasıl yaratıyorsun bize de öğretir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ainulindale Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Teşekkürler. Tabii ki bestecilik ile ilgileniyorsanız sınırlı bilgimi seve seve paylaşabilirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 kenan sen gitardan bu seviyeye nasıl geldin. başımıza yerli composer hans zimmer mi olcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 dostum gitar demissin, orkestra cikti (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ainulindale Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 teşekkürler sanssizsansli :) aquila 9 yıl önce çaldığım klasik gitar kayıtlarını atıyordum. yaşımı bütüyordum bide:) şimdi üzerinden 9 yıl geçti 25 oldum, yaşlanıyorre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Oo kenan reyiz incisozluge yaptigimiz videoyu da koyayim mi zizizizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Kendisinde büyük potansiyel görüyorum. Doğru yolda ilerliyor gibi. Bana ayak üstü soundtrack çaldı herif. Kolay gözüküyor ama deneyim ve bilgi ister yani bu. Doğru gözlem ile patlayıp ilerleyebilir. Heyecanla takip ediyoruz efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 abi gitar performansların nerde linkler patlamış hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar