Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Yahu Natural Selection gibi muthiş bir half life modifikasyonu dururken insanların hala inatla kantır sıtrayk oynamasına şaşırıyorum. gerçi şu anda bir NS sunucusu yok ama son derece güzel yabancı sunucular bulunmakta. ben kendi oynadığım bir iki sunucuyu yazayım oynayanlar orda buluşalım derim: 195.224.41.48:27017 (Wireplay UK- Co Only+Extra Lvls) 195.224.41.20:27015 (Wireplay UK- NS only) 85.131.147.98:27015 (Weasel's Reborn - Normal snucu) pingleri gayet güzel sunucularda baya iyi. özellikle 1. yazdıım sunucuda oynuyorum Co modunu çok sevdiğim için vede Extra level eklentisiyle çokk çok daha zevkli oluyor. Bu arada burdan sesleniyorum. Milyonlarca CS sunucusu açmaktan vazgeçin 1 tane NS sunucusu açın.!!!
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Salakça gözükçekte soru ns kaç oluyor bu serverlar?
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ne guzel oyundu oda ya... endense fazla tutmadı yazık oldu.
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Oynamak istiyordum.No Steam ile çalışır mı ?
EarS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 snn kapanmasa iyi tutardı bence de kapandı oynayacak yer kalmadı
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Şu hatayı alıyorum,bileniniz var mı neden oluyor.[ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 21:42 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir]
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 muhtemelen arkadaşınla Hamachi üzerinden oynamaya çalışıyorsun. ben arkadaşımla hamachi ile Half Life oynamaya çalışırken bu hata çıkıyordu.
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 non steam ile çalışırsa gözümü yisinler
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yemezz :) 25 milyoncuk. hatta 23 :) git al bitanecik orjinalcik HL sudan ucuz!
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bana cdkey lazım orji :D internette bulabileceğim yer varsa pls
jonq Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Xenocide nick in ne wire daki bende oraya takılıyorum :) bi xenocide var oralarda o mu sensin yoksa :) Bu arada cok Turk var oynayan wire da özellikle Orjinal steam ile girebilirsiniz ayrıca Steam uzerinden 9$ lık HL i almanız yeterli oluyor ama sadece NS oynamak istiyorsanız CS vs. oynayamıyorsunuz.
jonq Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Ha Steam uzerinde HL aldıgınız zaman CD-KEY almıs oluyorsunuz BOX degil ve direk login oldugunuz account uzerinde aktif oluyor ve o account u oyunlarda kullanıyorsunuz. not: Ustteki mesajı editledim hata verdi..
1nfected Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 my games kısmında Ns yok : ( nerden indiricem.. herşeyim orjinal.. steam kullanıyorum zaten.. yardımcı olursanız sevinirim..
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Bu arada aklıma gelmişken oyun için bir bot var mı RC bot çalışmıyor.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 RC bot var oda rezalet zaten. oyundaki nickim Xenocide :) oyun mygames'te bulunmaz çünkü Third Party oyun arkadaşın verdiği linkten indirip kur ozaman my games'te third party olarak ns gorunur. Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 oyundaki nickinizin yanına TR ibaresi koyunki kimin türk olduğu belli olsun :) Psc Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Len burdada anlatmaya başlama şimdi yok bu oyunda şu ırk şu birim zırt pırt diye aman diyim. ____KHELL_____ Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 auhauahuahua yok burda bilenlere sesleniyorum sizin gibi cehalettinlere diil mühühühü :D paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ns yi ben sanane zamanından beri oynuyordum ama artık hiç tad alamıyorum oyunun iice içine edildi desem yeridir... Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 offf ne zevkli oyundu ya :) combatın da ayrı bi zevki vardı ama ben genelde ns maplerinden hoşlanırdım, ns mapleri oynanıyo mu orda? Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 verdiğim serverlarda NS only serverlarda var yazıyo yanında Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1737996-natural-selection-oyuncusu-kalmadymy/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları natural selection oyuncusu kalmadımı??? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 oyundaki nickinizin yanına TR ibaresi koyunki kimin türk olduğu belli olsun :)
Psc Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Len burdada anlatmaya başlama şimdi yok bu oyunda şu ırk şu birim zırt pırt diye aman diyim. ____KHELL_____
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 auhauahuahua yok burda bilenlere sesleniyorum sizin gibi cehalettinlere diil mühühühü :D
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ns yi ben sanane zamanından beri oynuyordum ama artık hiç tad alamıyorum oyunun iice içine edildi desem yeridir...
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 offf ne zevkli oyundu ya :) combatın da ayrı bi zevki vardı ama ben genelde ns maplerinden hoşlanırdım, ns mapleri oynanıyo mu orda?
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 verdiğim serverlarda NS only serverlarda var yazıyo yanında
Öne çıkan mesajlar