Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

herşey tadında güzel

Gerab

Öne çıkan mesajlar

geçen hafta aktüelde bir yazı vardı konusu MMORPG lerdi ve baya bi verip veriştirmişler aslında haksızda sayılmazlar tabi en çok oyuncuya sahip(5 milyon) olan WoW ada en büyük dilim düşüyordu insanlar bayabi cıvıtmışlar olayı gerçektende herşeyi tadında bırakmak daha güzel bu oyunlar yüzünden işini okulunu hatta yuvasını yıkan insanlar bile varmış :-? japonyada elemanın biri oyundaki biri bunun kılıcını çaldı diye gitmiş adamı vurmuş ve şimdide idamını bekliyormuş, sanırsam ingilterede kadınlar everquestdulları diye bir forum açmışlar ve eşlerini nasıl vaz geçireceklerini tartışıyolarmış aslında oyunların hiçbir suçu yok bunu bu hale getirenlerde suç ama bunu nasıl anlatabilirsin aman diyim sizde çok kaptırmayın kendinizi baksanıza millet ne hallere düşüyo eğer günde 5-6 saatten fazla oynuyorsanız bence kendinizi yavaştan toparlamaya başlayın
Sosyal ağlarda paylaş

günaydın aktüel. güzel yazı ama gereksiz yazılardan bence. aktüel paso böle para kazanmaya yönelik yazılar yayınlıo, şimdi de liseli nazileri çıkardı haha. ya 10 yıl önceden takip edio valla.

wow asosyelleştirir, eğitimsizlik suça eğilim yaratır, kesilen yara kanar vs. kesme kanamasın, oynama asosyelleşme, eğit ki suça yönelmesin. aktüel'in dediğine kaldıysak zaten dünya yıkılıo XD
Sosyal ağlarda paylaş

ninjalandigim icin kasimpasada adami buldum, ailesi onunde bilgisayarini kirdim.
gnome'um diye guilde almadilar, gm in cocugunu okul cikisi kacirdim.
gnome'um diye bg sirasinda onume gecti, acimadim arabasini cizdim.
wipe sebebi druidi kurban bayraminda bahceye getirip kestim.
griffon da oyun kitlendi camdan ucmaya kalktim, uctum.
bayanim diye kekledi gittim sunnetledim.

berbere bile enseye gnome trasi yap diyorum.
mazaretim var hakim bey nerd'um ben.

:)
Sosyal ağlarda paylaş

Gnomum diye ekmeğin ucunu verdiler, sana bu yeter dediler.
NE kulakları eşek kulakları dediler hepsine extra birer hava deliği açtım.
MT öldü ne biçim healersın dediler bütün guildi DOTladım kolalarına zehir atıp, toplanalım realde tanışalım numarası ile.
Prieste nerf lazım diyen arkadaşının dilinden trinket yapan 12 yaşında genç bırakın lan benim görünmezlik trinketim var diyip wuuuhoooo diyerek vanish denedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...