Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

opeth haggard ve bg konserlerinde gelenlerle buluşak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Opeth'i ilk gün Istanbul'da ertesi gün Izmir'de izleyecektim (annemler de onlari birden cok özledim diye o kadar yolu kastim sancaklardi euhe) ama bu Jester hayallerimi yikti, Ankara olayi dogru mu kuzum? Tek günle mi idare etcez simdi?
Mesaj tarihi:
haggard ankara konserine geliyorum.içeride kakalağa benzeyen simsiyah,uzun saçlı,dark içen birisi görürseniz benim lan o.

[ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 00:21 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
sövmeyin arkadaşlar, izmirli olmanız ankaradaki kitlenin izmirdekinden çok çok fazla olduğu gerçeğini engellemiyor.
horrible, evet ankaraya alındı konser.

ankara memur şehri diyenlere ise metalin meslekle ilgili olmadığını, gothenburg'un da sanayi şehri olduğu örneğiyle beraber arz ediyorum.
Mesaj tarihi:
endüstriyel metal mi yapiyolar ondan ahaha

izmirliyim de istanbuldayim ben, gayet de istanbulda gidicem canim konserlere. De bu kar tatili yüzünden Haggard yalan oldu, 5 subatta Uludag'da Ibo dinliyo olucam ben :*(
Mesaj tarihi:
bleak farzdır ya..bi de cendere çalsınlar bence. bu arada acaip itiş kakış olucak yeni melekte, çok pahalı olmazsa balkon bileti alıp rahat rahat izlemeyi planlıyorum, yaşlandım artık gelemiyorum pogoya bilmemneye..buluşulacaksa gelirim ben 6 yıllık cruelty and the beast tişörtümle eheh
  • Yeni Oluştur...