Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 olmaz. Izmir'e gitcez herhalde arkadaşla biz.Opeth RUlla aslında sux ama severim opeth i :D blackwater park albümünü kaldırabiliom henuz.
Jester Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 İzmir konseri Ankara'ya alındı yalnız Opeth'in.
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 istanbul diyorum...
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 banane banane :P:P:P hıh! :P
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Opeth'i ilk gün Istanbul'da ertesi gün Izmir'de izleyecektim (annemler de onlari birden cok özledim diye o kadar yolu kastim sancaklardi euhe) ama bu Jester hayallerimi yikti, Ankara olayi dogru mu kuzum? Tek günle mi idare etcez simdi?
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 eet doru, yetersiz izmir metalcisi kayırılmayacak artık.ben genede yetkilileri kınıyorum ankaradaki genç metalci nufuzunu yeni farkettikleri için.
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ankara memur sehri olm, takim elbise kravatla giderler konsere
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 memur cocuklarından nice aslan parcası metalciler çıkıyor bi gorsen ağlarsın pls =/ bıraksan blast gider sabaha kadar o derece
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yoo gayet de ankara'daki marduk konserine kimse ceketle gelmedi.ankara'da elle tutulur bir kitle mevcut.
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 laam.olamazz.daha yeni haberim oluyo izmirde kinin ankaraya kaydırıldığından.off ya haggard 1 bu iki.buna da mı gidemicezz.lammm
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ya delirmemek elde degıl sımdı ogrenıyorum, izmir konserının ıptal oldugunun. Sövsemmi napsam şaşırdım...
glamdring_S Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Bende natul ile oralarda olacağım büyük olasılıkta, yeni meleğin ses sistemi ve BG'nin soundu bir kuşku var içimde...
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Opeth ve Blind Guardian a gelecem. haggardla işim olmaz. :)
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ankaraya memur kenti,ordan kravatlı,takım elbiseli müzik sever çıkar diyenleri kınıyorum.Hatta *kın kın kın.*.. Bu arada cidden opeth ankaraya mı gelecekmiş?
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 haggard ankara konserine geliyorum.içeride kakalağa benzeyen simsiyah,uzun saçlı,dark içen birisi görürseniz benim lan o. [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 00:21 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir]
Jester Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 sövmeyin arkadaşlar, izmirli olmanız ankaradaki kitlenin izmirdekinden çok çok fazla olduğu gerçeğini engellemiyor. horrible, evet ankaraya alındı konser. ankara memur şehri diyenlere ise metalin meslekle ilgili olmadığını, gothenburg'un da sanayi şehri olduğu örneğiyle beraber arz ediyorum.
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 endüstriyel metal mi yapiyolar ondan ahaha izmirliyim de istanbuldayim ben, gayet de istanbulda gidicem canim konserlere. De bu kar tatili yüzünden Haggard yalan oldu, 5 subatta Uludag'da Ibo dinliyo olucam ben :*(
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ee buluşmadan bahsediom...gelenler sölesede bari yannız gitmiyim hıı?
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Ben Godhead's Lament istiyorum ya, calarlar mi acaba? En azindan Bleak ve Blackwater Park'i calsinlar : /
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 blackwaterpark demon of the fall to bid farewell ve deliverence istiom.. bu sırada gelenler kimler?
sir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bleak farzdır ya..bi de cendere çalsınlar bence. bu arada acaip itiş kakış olucak yeni melekte, çok pahalı olmazsa balkon bileti alıp rahat rahat izlemeyi planlıyorum, yaşlandım artık gelemiyorum pogoya bilmemneye..buluşulacaksa gelirim ben 6 yıllık cruelty and the beast tişörtümle eheh
Öne çıkan mesajlar