DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 la kimse yeni sistem ağlamak istiorummm die başlık açmamış ya da ben görmedim. tutamıycam kendimi geleceğini bildiim büyük tepkilere rağmen böle haykırıorumm la yeni sistem hehahe çok mutlu oldum yaşasın la nak nak nakin on hevınz dorss helal valla tatil de bitti ama çok güsel olmuş yeni sistem gerçi daa bakmadım nesi far nesi yok die ama pati açıldı die baa güsel görüküo da olabilir mazır görün efenim garbıca giden ilk konum da olabilir tabii bu [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 01:57 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 yeni sistemdeki en buyuk gediği bu konuyu açarak doldurmus oldunuz , :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 la heheheh özlemişim tabi patinin tepkicilerini de. nası olsa post kasma muhabbeti de kakmış artıkın rahat rahat şaabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 üsttekine laf sokma yarışına erken başlamışsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ne bu la ma ya böylemi olduk şimdi.uslup bu mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 biz o geyikleri paticik.com'da yaptık. ayrıca "la nak nak nakin on hevınz dor" nedir yahu ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Hop bilader hayda bi yokum patide şarkımı da sölemeye daha doğrusu yazmaya başlamışlar =)...(guns n roses-knocking on heavens door)hehehehe bilmişlik yapar gibi oldu ama... [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 02:20 tarihinde, Bungala tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 arkadaşım bir saniye onun aslı bob dylan ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bob dylan'ın aslı ne? hee donar kalırsın işte böle. bob dylan günay afrikadan gemiyle bi muzun içinde geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bende bayaa baktım yeni sistem heyoo falan diye bi başlık görmeyeince şaşırmıştım ama bu başlığı görünce içim rahatladı :) Patinin geldiğini yeni gördüm ben gerçi ama yeni sistem olmasada açılması ii olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 fistana alıntı yapçaktım ama alıntı yazısının üstüne gelince farkettim ki aslında bir stickerdan ibaretmiş ahuha süper eğlendim, peki bunu yaparak elime ne geçti şimdi şöle bişe va... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Yeni sistem yeni zihniyet yeni tiynet artık herşey değişti.Görgüsüzlüğe yer yok forumda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 arkadaslar karakedi böyle başkılrmalar yapmayın dedi aaaaaa...paticik.com bolumune bi bakın yavvvvvvvv....cahallarrrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 sistemle beraber üslupda değişmiş gibi bir his var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 doruga bıraktık o konuyu oda cıvımıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Öncekinden daha kötü olamaz uslup, o yüzden ne kadar değişse iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Sisteme adapte olma aşamaları, uslübu fln bırakın omuz omuza verin bu savaş milletimizin en... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 üslup nedir? şey herkes aynı şeyi söylüyor bilmemek deil öğrenmemek ayıp tabii. konuyu açanın da yaptığı büyük terbiyesizlik onu da görmeden geçemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar