EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 everquest oynayanlar varsa ben sipariş verdim oyunu bekliyorum Yeni başlayacağım yani Her türlü yardıma ve aksiyona açığım :) icq: 20076438 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Everquest 2 çıkış tarihi 2003 Q4 değil mi zaten?[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 evet[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ben 1.sini bi oyniimde 2 ye bakarız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 dün başladım oynamaya. başladığında özel mesaj gönder beraber ilerleyelim.[hline]Hail Eärendil, of mariners most renowned , the looked for that cometh at unawares , the longed for that cometh beyond hope! Hail Eärendil , bearer of light before the Sun and Moon ! Splendour of the Children of Earth, star in the darkness , jewel in the sunset, radiant in the morning ! -Eonwe, to Earendil in Valinor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 gencler sorurunuz Olursa Shift+7 (/) /join avaturk yazinki biz de sorulariniza cevap verelim /1 msg yada a main chate mausla sag clickleyin open new chat window diyin chat channel a girin channel a girin avaturk e tiklayin[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 peki abi büyüksün..... (başladım bu arada nickim khronant arada bi tell ile msg atarsanız belki online ken yakalarsınız takılırız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 khronant ben erutankim hatırladınmı hatta Acili diyim sana :D tanımadın sanırım :-) neyse zamanla sadyenu camoka drachoyu da tanırsın cok iyi insanlardır kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar