2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 yeni sisteme geçince düzelir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 yok ama ya renkler hosuma gitmedi ne ole ölüü gibin=))))))) bu arada herkese tekrarıdan merhabaayın =) ve hosbvuldukun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Haydi hayırlısı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Şu anda biri eski sistem mi yeni sistem mi diye sorsa cevabım direk eski sistem olur. Tabiki tüm sorunlar hallolana dek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 burayı çok ama çok özleidm ama eski pati daha güzel yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Hooojgeldiniiiiizzz oh be sonunda şükür kavuşturana diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 nihayet yaaa.. bugünleri de gördüm yaa baska bişe istemem.. :)) çok mutluyum çooook :)) hayırlı ugurlu olsun herkese :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ahanda 2. msjım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 eet bende hayırlı olsun diyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 uffg ya yarın iş olmucaktı valla sabahlardım bugün patide :) okadar özledim yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holdencaulfield Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 sankim bu hali biraz dar gbi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 evet dar olmuş yaa.. düzelir inşallah.. ben enter a basim bakalım yiycek mi :) edit: yemedi :))) [ Mesaj 01 Şubat 2006, Çarşamba - 23:16 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Ohohohogadfaşdafşorpşugst Holey be sevindirik oldum dalga geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 yşsn pati geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 güzel güzel ben beğendim...:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 selam arkadaşlar pati yokken neler yaptınız bakalım gercı ben yenı temayı pek beyenmedım ama olsun:)tekrardan selamlar *herkesle kucaklaşır* :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 yavvv deişcek diozzz aaaa.....pati yokken halk depresyondaydı.ben nabzı tuttum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 test [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 00:46 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 çok güzel bende beendim de eskisi gibi olsa renkler daha ii gibi.. benm gözüm alışamadı henuz ..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 bu ne ya gözümü aldı bu yeni pati. Eski temaları dört gözle bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 aa pipican olmuşuz. selam herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 kapalı olduğu süre içerisinde bin tane laf saydığımı ''artık girmem abi ben yaa napcam'' die millete yakındığım halde özlemişim valla.Tutamadım kendimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 böyle birşeye niye ihtiyaç duyuldu acaba bukadar bekleyince bende çok janjanlı bişe gelcek sanmıştım neyse herkesin gözü aydın bunada alışırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 neredeyse 3 haftadır her gün saat başı tıkladım belki açılmıştır diye :D iyi oldu ya ama eski tema ve sistemler gelse iyi olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 En sonunda yaw... acıldı işte.... ehh hayırlı olsun bence fena olmamış böle eee... tabi biraz alışmak lazım... herkese tekrar merhabalar bütün pati kardeşlerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar