Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 aaa güzel olmuş youtube olayı bende veda movie'mi koyim bari :P
Soulblades Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 daha önceden koymuşum fotoyu unuttum sorry :)
Soulblades Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 http://img86.imageshack.us/img86/2242/theplestartju4.jpg ThepleStarT Ailesi :) Server Xigenon!
CiTy_HuNTeR_Tr Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 en son 3 yıl once girmiştim bu siteye Beni belki tanıyanlar vardır şimdi googlede City_HuNTeR_Tr diye arama yaptım baktım paticik üye bilgileri çıktı şifremi hatırlayamadım fakat email adresim değişmediği için şifremi unuttum seçeneği ile şifre edindim şimdi bakıyorumda 3 yıl once burdaydım ve knight oynuyordum o anları tekrar yaşadım SS lere Falan Baktım doğrusu üzüldümde bir çok clan arkadaşım vardı şimdi hiç biri yok hepsiylede aile gibiydik oyun eski oyun olsa tekrar oynarım eski oyun bence daha iyiydi şimdi bunları neden yazdım bende bilmiyorum belki anlamsız gelebilir. TEŞEKKÜRLER
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 CiTy_HuNTeR_Tr said: en son 3 yıl once girmiştim bu siteye Beni belki tanıyanlar vardır şimdi googlede City_HuNTeR_Tr diye arama yaptım baktım paticik üye bilgileri çıktı şifremi hatırlayamadım fakat email adresim değişmediği için şifremi unuttum seçeneği ile şifre edindim şimdi bakıyorumda 3 yıl once burdaydım ve knight oynuyordum o anları tekrar yaşadım SS lere Falan Baktım doğrusu üzüldümde bir çok clan arkadaşım vardı şimdi hiç biri yok hepsiylede aile gibiydik oyun eski oyun olsa tekrar oynarım eski oyun bence daha iyiydi şimdi bunları neden yazdım bende bilmiyorum belki anlamsız gelebilir. TEŞEKKÜRLER eski arkadaslarini tekrar bul. zaten yakin olanlarla irtibati koparmamissindir. guzel bi private server bul. orada oynayin. kisa zaman sonra yeni bi topic acacagim zaten private serverlarla alakali
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 FromTheHell said: ulan hatırlıyomda alidesidero'yu manesteyken ben, treant mıydı neydi kütüklerin orda ne koxp kuruyodu daggerlarlan :Oolum resmen gerizekalıyım ya. çok vahşet ss arşivi vardı manesten. perfecthitle başlıyodu, thegangster'e kadar. format attım pc'ye. flash diske falan atsana amele. ama yook. pmden sövsene bana kanka biraz.
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-9/1907620_297228773763812_869619749_n.jpg
Öne çıkan mesajlar