LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 cizıs derken bile bayağı bi kas kullanıyorsundur bu 1.olay 2.si ise türksün bu özentilik neden 3.ise dinle aran olmasa bile bu efekti neden kullanırsın anlamam ouch tamam da cizıs allah allah ben eminim bunun sölerken ne anlama geldiğini bile bilmiyo olabilir yazık. http://www.tikiyizbiz.com/index.php alın buda bonus (hoplayanmada.com dan (ç)alıntıdır). [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 03:14 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 valla tikkylerle alıp veremediğim yok asıl sinir olan tikky özentileridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 e ben de diyorum jesus, ben demi tiki oldum? OH MY GOD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 şükrü işin mi yok oğlum sabah sabah forumlardasın :p (saat farkını hesap etmiyorum 24 saat online olduğun için) cizıs şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 24 saat online destek hattiyim ben. [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 07:03 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 yok ya bu bildiğin müslüman tiki evladıydı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bu adamı niye hortlattınız 1 sene sonra : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 özlü söz botu vardı bitane, o hortlattı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 baba öküz anne motor kızınız tiki oldu üzgünüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 kim?ben mi hortladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Bunuda ben uplıyım set olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Komple kopmle komple TİKİYİZ :D burak kuta kulak verin bu sarkıyı cemale yazmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Battlelore Dragonslayer [spo] Three feet of steel on my side Tool of fate my reliable blade Sharp enough to cut the scales Pierce the heart, to rip the veins Swarf-made armor, galvorn shield Finest gear to the battle I wield Mithril helm an laen shade Breath of dragon won't burn my face To the lair of the beast I'll ride With my magic it's easy to hide In those caves full of remains Of fallen heroes who died by flames Brave hunter, true sowrdsman Without fear he'll face the dragon One strike, one opinion If you fail it's your destruction The task of yours almost forlorn To hunt the dragons until they've gone Plenty of sorrow they've laid for us Tears od grief the river of pain No more fear, you shall banish the bane Carry on, in your blades we trust To the lair of the beast I'll ride With my magic it's easy to hide In those caves full of remains Of fallen heroes who died by flames I won't fail, I have no doubt But my sword I'll hunt them dead Send their lives to the final rest [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ben özellikle "Adolf Hitner,Adolv Hitlör,Adolğ Hitnir" diyenlerini çok severim bu tikkylerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 dünyayı her şekilde katlediyolar dilden konuşmadan tutun yaşamaya kadar o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Tikki insan değildir. Bitki ile Sürüngen arasında bir şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 lol +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hey naber resimlerin hiç fena değilmiş kendine iyi bak ok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 tiki düsmanlıgı ne be ahah bu dusman olanlar yırmıdort saat bogazlı kazakla gezen,koyu keten pantolon giyip dusunce adamı tribinde gezen tiplermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Düşman filan değilim tiki kızlarına.Çok seviyorum hepsini.Hatta o kadar seviyorumki onlarla bir bütün olmak yek vücut halde dolaşmak istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 herkes tiki anasını satiyim tikky kızlar kavramı nedir? kimdir bunlar?biri çamur atmış bi tikkydir gidio. tikky denilen şey aslında kaliteli insana özenmeye calısan gidip ordan burdan marka birşeyler bulup giyip caddede gezen kız-erkek tipler.bunlar için piyasa çok önemlidir.kendilerini kanıtlamaya calısırlar.eziktirler kısaca ama tikky lafı genelde zenginlere söylenio ki onu hiç anlamıorum her lüks mekana giden.lüks arabaya binen.güzel giyinene tikky denio.buda iişte kedi ciğerden başka birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 tikitikitikitikitiktitiktitiktitiktitkiktitit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 tikileri parçalara ayırıp yiyip bide kusarım ben. öyle düşmanım. dgdfgfdfg o değilde güzel giyindiklerini nerden çıkarıyoruz onu anlayamadım. berbat giyiniyolar. pembe, geniş mi geniş bi yaka falan giyince güzel mi giyinmiş oluyolar merak ettim.. tiki denmez abartılı kokoş gibi giyinmemiş kızlara zaten. erkeklerde kıl gösterme, sexy boi kavramında etrafta gezinip jöle manyağı olmayınca onlkarada tiki demiyor kimse. pls güzel giyinme demiyin şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 tikky lerle sevişilir. tikky lerle dalga geçilir. tikky lerle arkadaş olunmaz. budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 tik tak tik tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar