Pessimist Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 tamam ged çok güldük çok eğlendik çok komiksin heh hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 buralara imkani yok gelmez... benim dvd-vcd sini bulup gondertmem lazim... argh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 haha eglen die yazmadim ki.dun ilk defa arkadas boyle bisi dedi.hic aklima gelmemisti lol.herhangi bir kotu niyet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 zamanında gıkımızı çıkaramadığımız o üzücü olayın bir filmde intikamını alarak tatmin olmaktır bu film.evet sadece kendini tatmin etmektir,verdiği hiç bir şey yoktur bence bu filmin. evet bu tiple gitmeyi gözüm yemedi pek vcd sini alıp izlerim. anlatılanlardan bu sonucu çıkardığımı rahatlıkla söyleyebilirim ama. [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 12:21 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 3. sınıf hollywood action filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ya benim anlamadigim bu herif en son bildigim kadariyla mafya babasiydi, ne zaman pesmerge kiliginda savasmaya falan gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 rambo politikasının aynısı i$te. hala bunu göremeyip savunan insanlar tv kanallarında cirit atıyo. 2 - 3 populist süslü cümle konu$up seyirciden alkı$ alıyo. eh. benim de arkamda koyun sürüsü olsa bende yapardım aynısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 pe$merge falan hikaye. $u an sansasyon yaratabilecekleri en etkili isim oydu. gerçi sharon stone'lar andy garcialar falan da bu sansasyon yaratma zımbırtısı sırasında birden cıktı ama. cok kurcalamamak lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 türklük damarlarimin kalktıgı bir film idi. aradaki bomba konusmalar super olmuş =)) örn : tanrının cocugu imiş , ..... cocugu uaeheauhuaueha =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 şimdi bizim halkımı da yutar çuvalın intikamını aldık falan diye.gerçi almıştık gerçekten ama o olaydan artık kimse söz etmiyor.hem de iki kere almıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 nerde aldık öcümüzü iki defa hatırlayamadım? yine bi filmmiydi. yoksa pa$anın amerikaya kaçıp madalya alması mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 valla iyi ki amerikalılara laf vurduk. filmde adam resmen yerin dibine soktu bizi. kıçınıza don aldık vb. oha dedim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 barthory, 1-bundan 1-2 sene önce,pkk peşmergeleriyle sınıra giren bir grup amerikan askeri sınırda mehmetçiklerce yakalandı ve başlarına çuval geçirildi. 2-yine ıraktan peşmergelerle sınırdan içeri dalan bir amerikalı subay veya albay mehmetçiklerimizce yakalandı,çırılçıplak soyuldu ve çuval geçirildi başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Kardesımın zoruyla ızledım.Hıc hosuma gıtmedı fılm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 walal bu filmde bir çuvalda izleyiciye geçti bence billy zane; türkiye'ye saydırıyor, paranın uşağı oldunuz diyor polat ta; ben türküm diyor sadece gülebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 geçen hafta izledim filmi beklediğimi bulamadım ama yine de güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kezbana benzetecekler polati; polat irakta, polat bu$h'a meydan okurkene, polat cizdi oynamiyo.. illa abartacaklar... film ba$lamiyo bi kere, ortadan devam yani. polat alemdar 152 yil sonra ilk kez yara aldi. kutluyoruz kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 neden dublajlıydı ki? çok kötü olmuş.(heryerde dublajlı mıydı) billy zane ile polat türkçe konuşuyor, sonra memati "ne dedi abi?" diye soruyor. ayrıca dublaj billy zane'in güzel oyunculuğunu da perdelemiş sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ben dublajsız izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dun televizyona bakayim dedim showbiz diye bir amerikan kanalinda haberlerde teroristler filmde ( sanirim boyleydi tam hatirlayamiyorum ) diye bir baslik altinda bu film den bi resim gosteriliyodu , tam anlayamadim ne dediklerini 2 sn sonra baska bi habere gecti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 hala izlemedim..ve tanıdığım bir çok kişi gitmemiş filme...gidenler ise meraktan..medya beklenen propogandayı yapmadı..amerika saolsun direk set koydu filmin önüne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 valla gercekten anladıgım bırsey var..bu polat ölmez ..elifide goturdu leylayıda goturdu dıger tarafa..ölmez bunlar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ya o şeyhmi ne cennetin krallığındaki süleymen deilmi ya, o o evt:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dur sen dur, daha kv-kosova kv-kuba kv-amerika çıkacak =). rambo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar