Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi Irak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zamanında gıkımızı çıkaramadığımız o üzücü olayın bir filmde intikamını alarak tatmin olmaktır bu film.evet sadece kendini tatmin etmektir,verdiği hiç bir şey yoktur bence bu filmin.

evet bu tiple gitmeyi gözüm yemedi pek vcd sini alıp izlerim. anlatılanlardan bu sonucu çıkardığımı rahatlıkla söyleyebilirim ama.

[ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 12:21 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
rambo politikasının aynısı i$te.
hala bunu göremeyip savunan insanlar tv kanallarında cirit atıyo.
2 - 3 populist süslü cümle konu$up seyirciden alkı$ alıyo.
eh.
benim de arkamda koyun sürüsü olsa bende yapardım aynısını.
Mesaj tarihi:
pe$merge falan hikaye.
$u an sansasyon yaratabilecekleri en etkili isim oydu.
gerçi sharon stone'lar andy garcialar falan da bu sansasyon yaratma zımbırtısı sırasında birden cıktı ama.
cok kurcalamamak lazım tabi.
Mesaj tarihi:
şimdi bizim halkımı da yutar çuvalın intikamını aldık falan diye.gerçi almıştık gerçekten ama o olaydan artık kimse söz etmiyor.hem de iki kere almıştık.
Mesaj tarihi:
barthory,

1-bundan 1-2 sene önce,pkk peşmergeleriyle sınıra giren bir grup amerikan askeri sınırda mehmetçiklerce yakalandı ve başlarına çuval geçirildi.
2-yine ıraktan peşmergelerle sınırdan içeri dalan bir amerikalı subay veya albay mehmetçiklerimizce yakalandı,çırılçıplak soyuldu ve çuval geçirildi başına.
Mesaj tarihi:
kezbana benzetecekler polati; polat irakta, polat bu$h'a meydan okurkene, polat cizdi oynamiyo..

illa abartacaklar...
film ba$lamiyo bi kere, ortadan devam yani.
polat alemdar 152 yil sonra ilk kez yara aldi. kutluyoruz kendisini
Mesaj tarihi:
neden dublajlıydı ki? çok kötü olmuş.(heryerde dublajlı mıydı) billy zane ile polat türkçe konuşuyor, sonra memati "ne dedi abi?" diye soruyor. ayrıca dublaj billy zane'in güzel oyunculuğunu da perdelemiş sanki...
Mesaj tarihi:
dun televizyona bakayim dedim showbiz diye bir amerikan kanalinda haberlerde teroristler filmde ( sanirim boyleydi tam hatirlayamiyorum ) diye bir baslik altinda bu film den bi resim gosteriliyodu , tam anlayamadim ne dediklerini 2 sn sonra baska bi habere gecti .
  • Yeni Oluştur...