Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 mutlu olursunuz bilmukavelemiydi neydi ya söz bulamadım şimdi...[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mutluluklar dilerim. Paticiğin eskileri yavaş yavaş kemale eriyor galiba. Yaşlanıyoruz yav. Mutluluğunuz daim olsun sevginiz hiç azalmasın. ps: Nefr dahayla gıcık mısın bana? :-P[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yaş kaç[signature][hline]BabacumMostors, 23 Aralık 2005 01:50 tarihinde demiş ki: Paticik bana sponsor bul Allahsız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: GE-TA, 06 Ocak 2006 01:45 tarihinde demiş ki: ps: Nefr dahayla gıcık mısın bana? :-P =] Sen yeni üyeydin di mi o zaman, 5 sene mi geçti ne kadar oldu ? Ben senin mesajını gördüğümde yine bakıyorum mutlaka, ama biraz tersine döndü; epeydir okunmaya değer mesajdır diye bakıyorum. Zaten böyle birkaç mesajına katılırken başlarda bir garip gelmişti de sonra alıştım zamanla heh[signature][hline] Nefir of BL Godon Onerous - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 tüm KO bölümnü adına geçmiş olsun xD[signature][hline]Name:Chuda_Tr LvL: 6x Np: 12k Forever Buff heal ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Aware3___, 06 Ocak 2006 12:19 tarihinde demiş ki: tüm KO bölümnü adına geçmiş olsun xD *!Kopar* :horace: süpersn yaawww ;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 tabii geçmş olsn dilerklermz PeriTh e[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Nefr, 04 Ocak 2006 11:16 tarihinde demiş ki: Teklif etmedim etçem daha. Herşeyin zamanı var =P etme bence kabul etmez gibi geldi :P[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: unac, 05 Ocak 2006 09:22 tarihinde demiş ki: MUTLU OLUN EMİ Senin bu tür topicleri okuman veya yorum yapmaman lazım ugursuzsun sen! dikkat edin pati halkı bu adama ilişkisini anlatan 3 gün sonra ayrılıyor test edilmiş ve onaylanmıştır benim 6-7 senelik arkadaşım benden söylemesi sonradan uyarmadı demeyin :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 sorsam ayıp olur acaba ama.. yaşlar kaç acaba? :) ve tebrik ederim bu arada [signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...fr3nzy radio dj & istek msn = [email protected]tik tak listenmost beautiful songs are played... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: khalad, 06 Ocak 2006 12:26 tarihinde demiş ki: said: unac, 05 Ocak 2006 09:22 tarihinde demiş ki: MUTLU OLUN EMİ Senin bu tür topicleri okuman veya yorum yapmaman lazım ugursuzsun sen! dikkat edin pati halkı bu adama ilişkisini anlatan 3 gün sonra ayrılıyor test edilmiş ve onaylanmıştır benim 6-7 senelik arkadaşım benden söylemesi sonradan uyarmadı demeyin :) aslında dogru soluyo:D[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 wow darısı bizim başımıza dmi :Pp[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Tebrikler =)[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 düğün oldu mu ne zaman?? bize davetiye var mı? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 çok kıskandım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ruby sana da bulalım bi tane hemen o zaman.. 5 aya evlendirelim olmas mı ? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hayırlı olsun, bir yastıkta kocarsınız inşallah=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 oley oley.... bizide çaırın...şimdi :tebrikz: derdim ama smileyler yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 azeroth ve bütün evrene barış getirmesini diliyorum evliliğinizin, ne alakaysa öle içimden geldi. mutluluklar. bi yastıkda , kocayın/moruklayın inşallah. ( bu arada mutluluğunuzun sahte olsun zira sadece ufak insanlar gerçekten mutlu olduklarını sanarlar, nietzsche. ciddi bi ortam olduğundan felsefi bi laf ettim umarım ağır veya absurd kaçmamıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Tebrikler tebrikler de patilere davetiye konusuna pek değinmedik???Hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 mutluluklar darısı bizim başımıza =P bu şansla *ee pati açılmışta garbıçıma naptıız beniimm :'( böhğh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 mutluluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Seceba said: mutluluklar 4 sene önceki konu olduğunun farkındasındır umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar