Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 mutlu olursunuz bilmukavelemiydi neydi ya söz bulamadım şimdi...[signature][hline]when it rains the ground gets wet!
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mutluluklar dilerim. Paticiğin eskileri yavaş yavaş kemale eriyor galiba. Yaşlanıyoruz yav. Mutluluğunuz daim olsun sevginiz hiç azalmasın. ps: Nefr dahayla gıcık mısın bana? :-P[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yaş kaç[signature][hline]BabacumMostors, 23 Aralık 2005 01:50 tarihinde demiş ki: Paticik bana sponsor bul Allahsız!
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: GE-TA, 06 Ocak 2006 01:45 tarihinde demiş ki: ps: Nefr dahayla gıcık mısın bana? :-P =] Sen yeni üyeydin di mi o zaman, 5 sene mi geçti ne kadar oldu ? Ben senin mesajını gördüğümde yine bakıyorum mutlaka, ama biraz tersine döndü; epeydir okunmaya değer mesajdır diye bakıyorum. Zaten böyle birkaç mesajına katılırken başlarda bir garip gelmişti de sonra alıştım zamanla heh[signature][hline] Nefir of BL Godon Onerous - BL
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 tüm KO bölümnü adına geçmiş olsun xD[signature][hline]Name:Chuda_Tr LvL: 6x Np: 12k Forever Buff heal ^^
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Aware3___, 06 Ocak 2006 12:19 tarihinde demiş ki: tüm KO bölümnü adına geçmiş olsun xD *!Kopar* :horace: süpersn yaawww ;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 tabii geçmş olsn dilerklermz PeriTh e[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Nefr, 04 Ocak 2006 11:16 tarihinde demiş ki: Teklif etmedim etçem daha. Herşeyin zamanı var =P etme bence kabul etmez gibi geldi :P[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
khalad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: unac, 05 Ocak 2006 09:22 tarihinde demiş ki: MUTLU OLUN EMİ Senin bu tür topicleri okuman veya yorum yapmaman lazım ugursuzsun sen! dikkat edin pati halkı bu adama ilişkisini anlatan 3 gün sonra ayrılıyor test edilmiş ve onaylanmıştır benim 6-7 senelik arkadaşım benden söylemesi sonradan uyarmadı demeyin :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 sorsam ayıp olur acaba ama.. yaşlar kaç acaba? :) ve tebrik ederim bu arada [signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...fr3nzy radio dj & istek msn = [email protected]tik tak listenmost beautiful songs are played...
unac Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: khalad, 06 Ocak 2006 12:26 tarihinde demiş ki: said: unac, 05 Ocak 2006 09:22 tarihinde demiş ki: MUTLU OLUN EMİ Senin bu tür topicleri okuman veya yorum yapmaman lazım ugursuzsun sen! dikkat edin pati halkı bu adama ilişkisini anlatan 3 gün sonra ayrılıyor test edilmiş ve onaylanmıştır benim 6-7 senelik arkadaşım benden söylemesi sonradan uyarmadı demeyin :) aslında dogru soluyo:D[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 wow darısı bizim başımıza dmi :Pp[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
oper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 düğün oldu mu ne zaman?? bize davetiye var mı? :))
oper Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ruby sana da bulalım bi tane hemen o zaman.. 5 aya evlendirelim olmas mı ? :))
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hayırlı olsun, bir yastıkta kocarsınız inşallah=)
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 oley oley.... bizide çaırın...şimdi :tebrikz: derdim ama smileyler yok..
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 azeroth ve bütün evrene barış getirmesini diliyorum evliliğinizin, ne alakaysa öle içimden geldi. mutluluklar. bi yastıkda , kocayın/moruklayın inşallah. ( bu arada mutluluğunuzun sahte olsun zira sadece ufak insanlar gerçekten mutlu olduklarını sanarlar, nietzsche. ciddi bi ortam olduğundan felsefi bi laf ettim umarım ağır veya absurd kaçmamıştır)
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Tebrikler tebrikler de patilere davetiye konusuna pek değinmedik???Hehe...
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 mutluluklar darısı bizim başımıza =P bu şansla *ee pati açılmışta garbıçıma naptıız beniimm :'( böhğh
mightee Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Seceba said: mutluluklar 4 sene önceki konu olduğunun farkındasındır umarım :)
Öne çıkan mesajlar