Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biz evleniyoruz!! =]

PeriTh

Öne çıkan mesajlar

said:
GE-TA, 06 Ocak 2006 01:45 tarihinde demiş ki:
ps: Nefr dahayla gıcık mısın bana? :-P

=]

Sen yeni üyeydin di mi o zaman, 5 sene mi geçti ne kadar oldu ? Ben senin mesajını gördüğümde yine bakıyorum mutlaka, ama biraz tersine döndü; epeydir okunmaya değer mesajdır diye bakıyorum. Zaten böyle birkaç mesajına katılırken başlarda bir garip gelmişti de sonra alıştım zamanla heh[signature][hline]
Nefir of BL
Godon Onerous - BL

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 04 Ocak 2006 11:16 tarihinde demiş ki:
Teklif etmedim etçem daha. Herşeyin zamanı var =P

etme bence kabul etmez gibi geldi :P[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Sosyal ağlarda paylaş

said:
unac, 05 Ocak 2006 09:22 tarihinde demiş ki:
MUTLU OLUN EMİ

Senin bu tür topicleri okuman veya yorum yapmaman lazım ugursuzsun sen! dikkat edin pati halkı bu adama ilişkisini anlatan 3 gün sonra ayrılıyor test edilmiş ve onaylanmıştır benim 6-7 senelik arkadaşım benden söylemesi sonradan uyarmadı demeyin :)[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khalad, 06 Ocak 2006 12:26 tarihinde demiş ki:
said:
unac, 05 Ocak 2006 09:22 tarihinde demiş ki:
MUTLU OLUN EMİ

Senin bu tür topicleri okuman veya yorum yapmaman lazım ugursuzsun sen! dikkat edin pati halkı bu adama ilişkisini anlatan 3 gün sonra ayrılıyor test edilmiş ve onaylanmıştır benim 6-7 senelik arkadaşım benden söylemesi sonradan uyarmadı demeyin :)

aslında dogru soluyo:D[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
azeroth ve bütün evrene barış getirmesini diliyorum evliliğinizin, ne alakaysa öle içimden geldi.

mutluluklar. bi yastıkda , kocayın/moruklayın inşallah. ( bu arada mutluluğunuzun sahte olsun zira sadece ufak insanlar gerçekten mutlu olduklarını sanarlar, nietzsche. ciddi bi ortam olduğundan felsefi bi laf ettim umarım ağır veya absurd kaçmamıştır)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...